Zlatý stafylokok

Dobrý den, byl mi zjištěn ze stěrů zlatý stafylokok v pochvě (měla a mám tam i zánět - kvasinky). Pan doktor řekl, že k nákaze mohl přispět orální sex. Dal mi antibiotika a globule na léčení. Chtěla bych se zeptat, zda se mám vůči členům rodiny chovat jinak než jsem zvyklá (nepijeme ze svých sklenic, ruce si myju často). Zda můžu třeba vzít do náručí dvouletou neteř, nebo se jim mám radši vyhýbat, abych je nenakazila? S pozdravem Muminek

Odpověď odborníka:

Dodržujte jen zvýšenou hygienu. jinak ve můřete chovat zcela normálně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x