Změna antikoncepce, těhotenství

Brala jsem antikoncepci 0,2mg, ale začala mi předčasně menstruace, proto mi ji doktor vyměnil za 0,3 a měla jsem ji začít brát po normální sedmidenní pauze. Platíčko jsem dobrala, ale už je třetí den a menstruace se stále nedostavila. Bylo mi řečeno, že žádnou další ochranu používat nemusím ... Můžu být těhotná?

Odpověď odborníka:

Menses se dostavuje během 7 denní pauzy,takže zachovejte klid. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: