Zoloft (assentra)

Dobrý den chtěl jsem se zeptat beru asentru 50 ale nedávno po mých znovuziskanyvch atakach mi psychiatr předepsal 100 mg...Ale mě přijde ze me je od ty doby spíš ještě hůř, proto jsem se chtěl zeptat jestli je možnost jaksi kompromisu ze bych si vzal 1 a půl prášků ty asentry , jakoby 75 mg, děkuju předem

Odpověď odborníka:

Milý Jane. V léčení jakékoliv choroby je nejdůležitější ingrediencí vzájemná důvěra mezi lékařem¨a pacientem. Zdá se, že Váš psychiatr Vaši důvěru nemá. Hledejte tedy někoho,kdo Vaši důvěru získá. Změnou samotného dávkování ke zlepšení určitě nedojde. Děkuji Vám za důvěru a srdečně Vás zdravím. Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: