Zoloft

Dobry den chtela jsrm se zeptat za jak dlouho ucinkuji prasky zoloft?pani doktorka mi ji napsala na neustale nevolnosti a prujem.kdyz jsem si vzala jen pulku mela jsem hrozny stav odezni ucinky?a muze se uzivat k praskum magnesko?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, magnesium můžete klidně účinkovat ... jen pozor na předávkování ... způsobuje průjem. Sertralin může cca 2-7 den působit pocity na zvracení a zvýšení napětí (protikterému jinak dobře funguje). Lze i třeba 4 dny brát jen půl a až pak celou tabletu (účinná dávka 50-200mg). Poločas při pravidelném užívání odpovídá celému dni. Důležitější ale je, jak dlouho "sedí na receptoru", což je ještě deší čas = k výkyvům nedochází. Zdraví LJ

MUDr. Luboš Janů Ph.D.
MUDr. Luboš Janů Ph.D.

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Ambulance Smrková ulice, Plzeň

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: