Zoloft

Dobrý den, pane doktore, před 2 měsíci jsem vysadila injekční antikoncepci. Začala jsem dostávat návaly horka a nebo zimnici. Byla jsem u doktorky, ale na to vysazení jsem zapomněla a doktorce to neřekla. Poslala, mě na neurologii, kde mi paní doktorka napsala neurol 0,25 3xdenně. Pak mi dala ještě lexaurin 3. moc mi to nepomáhalo, tak nakonec mi dala obvodní zoloft 50Mám ho 3 týdny. První týden 1/2 tablety a teď 14 dní celou. Není mi vůbec po tom dobře, je mi pořád špatně. zhubla jsem 9kg. Nyní mi gynekolog řekl, že to po vysazení bývá a musím čekat na menzes. Co mám dělat, mám jest ten zoloft? Prosím o radu. Každou noc mám návaly horka a nebo i zimnici. Nemůžu spávat. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevolnost a nucení na zvracení je častý nežádoucí účinek Zoloftu. Dochází však většinou k tomu, že tyto potíže časem vymizí. Přesto se o užívání Zoloftu poraďte s lékařem, který Vám ho předepsal.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x