Zoloft a anxiolitika

Dobry deň pani doktorka Uživam asi 2 tyždne Zoloft 50mg denne na OCD, predtym rok a pol 25mg Zoloftu denne.Beriem k tomu aj lexaurin 1,5-3 mg denne.Snažim sa lexaurin redukovať ako sa len dá no neviem bez neho byť.Doktorka mi nasadila Spitomin no nerobi mi dobre.Uznávam ,ale že nejake anxiolytikum nenávykové potrebujem.Máte skúsenosti s nejakym nenávykovym anxiolytikom ktoré by som mohol užívať s antidepresívami a zbaviť sa zároveň aj lexaurinu(neviem či sa to vobec da) beriem ho už asi 2 roky sice nie tak pravidelne ako teraz ale beriem. Veľmi ďakujem Viktor

Odpověď odborníka:

Viktore, tento dotaz se ,myslím,opakuje, ale až tak bych se Lexaurinu ve Vašem případě neobávala, protože jeho denní spotřebu nezvyšujete, ale naopak snižujete, mnohdy má právě augmentační efekt právě v léčbě úzkostných potíží u mužů.

MUDr. Andrea Bryčková
MUDr. Andrea Bryčková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x