Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Gynekologie floss22 3.4.2015

Dobrý den měl jsem chráněný pohlavní styk s kondomem s prostitutkou ale orální sex byl z obou stran bez použití kondomu když jsem jí dráždil jazykem byla hodně vlhká spíš mokrá ale její poševní sekret se mi do pusy nedostal aspoň si toho nejsem vědom dráždil jsem jí jazykem pouze klitoris po té jsem vypil asi pul litru vody a doma se osprchoval oholil ale při holení jsem se říznul do brady dost tekla krev na to následovalo čištění zubu a pasta mi s pusy stekla do krvavé rány na bradě po holení poté jsem si vypláchl pusu a omyl krvavé místo mýdlem mohl jsem se tímto způsobem nakazit hiv a pokud ano v kolika procentech je takto nákaza možná předem děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Nákaza HIV tímto způsobem není příliš pravděpodobná,máte li pochybnosti jen možno provést test na hygienické stanici,ale výsledky jsou spolehlivé až po 2-3 měsících.
Příjemný den

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestly mám jít k lékaři....za jak dlouho se...

HIV

Dobrý den, měla jsem nechráněný sex..po několika týdnech jsem měla svědění a...

HIV

Dobrý den, stala se mi taková věc. Měla jsem velké opary a strhla jsem si strup....

HIV

Dobrý den, chci se zeptat zda se dá nakazit virem hiv přes orální styk s pouzitim...

HIV

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli se při odběrech plazmy na dárcovství...

HIV

Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění onanie se mi objevila...

HIV

Dobrý den, psala jsem Vám dotazy ohledně infekčnosti HIV a zapomněla jsem se...

HIV

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost nákazy HIV či jinou...

Hiv

Dobry den, poznala bych za 2 roky hiv? mivam casto prujmy a mykozy. Muj pritel...

HIV

Dobrý den pane doktore, 8. Června jsem měla pohlavní nechráněný styk s náhodným...

Hiv

Dobrý den, mám stálého partnera, ale stala se mi dost nemilá věc. Po jedné akci...

HIV

Dobrý den, v srpnu jsem byla znásilněná. U svého gynekologa jsem byla na testu...

HIV

Dobrý den. Dnes jsem měl anální sex s HIV pozitivním mužem. O jeho nemoci jsem...

Hiv

Dobrý den, asi před rokem a půl jsem měla nechráněný sex. Zhruba dva měsíce...

HIV

Dobrý den, asi tak před rokem a půl jsem měla nechráněný pohlavní styk. Asi...

Hiv

Dobrý den rád bych se zeptal. Spal sem se svoji přítelkyní která ještě byla...

HIV

Dobrý den. Mám prosbu. Může mít souvislost zvýšená hodnota enzinu na hiv. Nebo...

HIV

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat zda je možné že člověk chytí Hiv, když se...

HIV

Dobry den, Chtel jsem se zeptat. Jelikoz je to 6 - 7 dni co jsem mel nechraneni...

HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět dásní

Dobrý den, ve stěru z dásní byl nález Neisseria species, Streptococcus hemolyticus,...

Bolest v rameni po očkování

Dobrý den, v březnu a v dubnu jsem byl na očkování proti klíšťové encefalitydě,...

Přenos ureaplasma urealyticum

Dobrý den, Je mozne se nakazit ureaplasma urealyticum při análním styku s ejakulaci...

Tojitý bypass

Dobrý den,už jsem zde dotaz posílal a pan MUDr.Tomáš Petružela mi odpověděl,že...

Zažívací potíže

Dobrý den Obracím se na vás s problémem, který už mě trápí rok. Začalo to pálením...

Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

Křeče v břiše - nemoc nebo stres ??


Přetrvávající tvrdá boule, několik modřin a bolesti mezi kolenem a kotníkem po úrazu

Dobrý den, přibližně před 5 týdny jsem upadla a ošklivě si poranila nohu mezi...

Zibor

Prosím za jak dlouho po dobrání 20injekcí Ziboru kvůli zánětu žil na noze mohu...

Pískání v uších, stav po úrazu krční páteře

Dobrý den, zhruba před týdnem mi začalo pískat v uších, nejdříve slabě a...

Citlivá kůže

Dobrý den, příteli se po poškrábání, kdekoliv na těle, objeví vystouplé bílé...

Zapomenutá tableta antikoncepce

Dobrý den, chci se prosím zeptat - užívám antikoncepci Lindynette 20 a minulý...

Kondylomata

Dobrý den, gynekoložka mi potvrdila že mám Condylomata accuminata. Dostala...

Onkomarkery a záněty

Dobrý den. Chtěla bych se prosím zeptat. Našla mi p.doktorka loni cystu na levém...

Řídká stolice po obědě

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda - li se jedná o normální stolici, či nikoliv....

Rozšířená pánvička

dobry den, chtela jsem se zeptat. mam 4mesicniho syna a ve dvou mesicich na...

Bolesti nohou a ramen, brnění


Zvětšené uzliny, streptokok pyogenes, podezření EB virus

Dobrý den, můj problém se táhne asi 4 týdny.Začalo to zvětšenou uzlinou na levé...

Zuby

Dobrý den. Mám dotaz na léčbu zubního váčku. Již několik let mám nad pětkou...

Mononukleóza


Reklama
Zavřít