Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hiv

Sex Šárka . 31.10.2008

Dobrý den, asi před rokem a půl jsem měla nechráněný sex. Zhruba dva měsíce poté jsem byla na testování trve kvůli případnému těhoteství a asi 7 měsíců poté jsem byla na jaterních testech kvůli antikoncepci. Chci se zeptat, zda by se zjistilo alespoň jedním z těchto testů, zda mám hiv? Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Těmito testy se infekce HIV nedá zjistit, pokud máte obavy, nechte si udělat speciální test na protilátky proti HIV 1 a HIV 2 - tyto testy si můžete udělat na vlastní žádost za úhradu.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie po konizaci


HISTOLOGIE po zamlklém těhotenství

Dobry den, Jsem necelé 3 tydny po revizi dělohy ( zamlkle tehu v 5+3 tt),...

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


Hiv


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Za produkci mléka nemůže vždycky jen nadbytek prolaktinu

Tvorba mateřského mléka mimo období kojení znamená většinou nějakou formu hormonální...

Bolesti v nadbřišku

Dobrý den pane doktore,moc Vás prosim o radu,budu se snažit být stručná,je toho...

Bolest v krku při polykání


Únava, točení hlavy, zhoršené vidění

Dobry vecer asi tyden zpet se mi zacala tocit hlava plus sem dobre nevidela...

Hlenovitá stolice u kojence

Dobry de, mam 6 měsíčního chlapecka s zacli sme s příkrmy a byl trochu zatuhly...

MUDr. Zdeněk Nezdařil

Odborný lékař interní a endokrinologie

MUDr. Marie Storčáková

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Odporně svědící pupínky s vodou uvnitř i bez ní

Dobrý den, před půl rokem jsem navštívil doktora obsypán červenými silně svědícími...

Co se děje v cévách a srdci kuřáka

Vykouření jedné cigarety vede ke stažení tepny na deset minut. Tím, že člověk...

Krvácení při sex. kontaktu

Ahoj mohu se zeptat jestli žena pri odpanění krvácí ?

MUDr. Milka Záťurová

Ordinace pro TBC a respirační nemoci s.r.o.

Sinus pilonidalis


Přípitek na zdraví (i na kosti) je povolen!

Pokud vás trápí osteoporóza, pak víte, že alkohol by pro vás měl být tabu. Jeho...

Chřipka a psychiatrické problémy – zprávy z Japonska

Japonské ministerstvo zdravotnictví minulý týden vydalo prohlášení, že pacienti...

Bolest předloktí

Dobry den.Již druhý den mne trapí dost silna bolest zapěsí pravé ruky začínající...

Utržená hlavička klíštěte


Tetanovka a otěhotnění

Dobrý den, byla jsem na přeočkování tetanu a s přítelem se chceme snažit o...



Prednizon - Nežádoucí účinky

Vážená paní doktorko, chtěla bych se Vás zeptat.Proč lékaři neupozorňují pacienti...

Mám bolest bederní páteře


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×