Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hiv

Sex Radek 16.8.2013 redakce uLékaře

Dobrý den rád bych se zeptal. Spal sem se svoji přítelkyní která ještě byla panna a mneli sme nechráněnou soulož. Jaké je riziko nákazy, protože říkala že na zadych testech nebyla a ja taky ne. Děkuju za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Pokud přítelkyně s nikým před Vámi sex neměla, tak není odkud by jste se nakazil.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HISTOLOGIE po zamlklém těhotenství

Dobry den, Jsem necelé 3 tydny po revizi dělohy ( zamlkle tehu v 5+3 tt),...

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT

Dobrý den. Již několik let mám diagnostikovaný syndrom histaminové intolerance...

HIT


Hiv


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV

Dobrý den,mám dotaz ohledně hiv,aids.Mám hrozný strach.Mám dvě malé děti,testy...

HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zmenšení penisu.

Dobrý den, už pár měsíců mě trápí můj malý úd. Situace je komplikovanější. Už...

Brnění, modrání a slabý otok prostředníčku

Na pravé ruce mi začal brnět, modrat až černat a mírně otékat prostředníček,...

Časté stolice u dítěte

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na syna, 14 let. Již tak rok chodí na záchod...

Záškuby ve svalech


Průjem po polknutí semene

Dobrý den, mám takový problém, že vždy po polknutí partnerova semene mám silný...

Bolest v kříži až do nohou

Dobrý den, potřebovala bych poradit, co mám dělat. Mám sedavé zaměstnání a...

Kvasinková infekce penisu a další obtíže

Dobrý den. Mám poslední dobou takový problém, mám již půl roku přemnožené kvasinky...

Antibiotika, sport, alkohol

Dobrý den, beru antibiotika Zinnat 500 na zánět dutin. Beru je 10 dni a doberu...

Pískání v uchu, šum, motání hlavy...

Dobrý den, od 7. srpna mám problém s pískáním v levém uchu.Byla jsem na ORL,...

Septoplastika a mukotomie

Dobry den.Na vysetreni u ORL lekare mi bylo sdeleno,ze mam v nose "deviace septa".Po...

Pupínky na penisu


Mírná trombocytóza a leukocytóza


KAšel


Bulka varlete

Dobrý den. Před 2 měsíci sem mel zanet varlat nastidl sem.užíval sem antibiotika...

Popraskaný jazyk

Dobrej uz několik let nám popraskanej jazit mám ho docela dost širokém. Kvůli...

Také na toaletním papíře se objevuje jednou za čas jasně červená krev


Vysoký tep v klidu


Sípání

Mám alergii na prach, skoro pořád mám ucpaný nos, poslední dobou stále uklízím...

Patní ostruha

Trápím se od unora 2016 s patní ostruhou na levé noze.Mám za sebou elektro léčbu,masáže...

Padají mi věci z ruky

Dobrý den. Můj problém už vnímám delší dobu. Často mi padají věci z rukou. Pracuji...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×