Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hiv

Heloušek . 13.11.2015 redakce uLékaře

Dobry den muze byt znak hiv stridani prujmu a normalni stolice? Jinak mi je dobre, jen trpim na mykozy. A zajmalo by me zda za dva roky bych neco poznala. Dekuji hezky den.

Odpovídá:

MUDr. Jitka Dobešová


Tyto Vaše problémy nejsou typické pro HIV, ale nic není vyloučeno. Typickým onemocněním, u kterého je střídání průjmu s normální stolicí tzv. ulcerosní kolitida.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie po konizaci


HISTOLOGIE po zamlklém těhotenství

Dobry den, Jsem necelé 3 tydny po revizi dělohy ( zamlkle tehu v 5+3 tt),...

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


Hiv


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Draždivý kašel se zhorší mluvením

Dobrý den.do roku a půl jsem musela mít 4x antibiotika.pomohl mě vždy jen XORIMAX...

Krvácení mimo menstruační cyklus

Dobrý den, měla bych jeden dotaz. Menstruace mi končila 1.-2.6. a 17.6. jsem...

Bolest břicha, hlavy, teplota

Dobrý den, už několik let mě trápí silné křeče břicha, které se dostaví asi...

Panická ataka

Dobrý den, pani-pane doktore. Chtěla jsem se zeptat. Necele dva měsíce jsem...

Varikokéla

Dobrý den pane doktore, píši Vám ohledně přítele. Již před několika lety navštívil...

Miniinterupce?

Dobrý den, dne 1.7.2011 jsem měla pohlavní styk, chráněný kondomem. Ale jen...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, mam mensi problem. Uz asi dva roky beru pravidelne HA Mercilon....

Zvracení, zimnice, tečky v obličeji


Můžu pít alko nebo nealko pivo na antibiotika ?

Dobrý den můžu pít alko nebo nealko pivo na antibiotika Zinnat 500?Děkuji za...

Povinnost očkování proti tetanu

Dobrý den, vaše poradna nedávno informovala jednoho uživatele, že ze zákona...

Horkost v nohou

Dobrý den, prosím Vás o radu. Nevím, do jaké kategorie zařadit svůj dotaz. Jsem...

Zvýšená potivost

Dobrý den.Synovi je 6 let, má sníženou imunitu (je veden na imunologii). Chtěla...

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Tři nejčastější mýty o ženském srdci

Kardiovaskulární choroby – nejběžnější příčina smrti nejen mužů, ale i žen. O nemocech oběhové...

Bolest žeber


Bolest zad a brnění obličeje

Dobry den mel jsem zablokovanou pater a částečně zatim me od toho pohla akupunktura...

Poškrábání rohovky

V případě poškrábání nebo jiného poranění oční rohovky vyhledejte ihned lékařskou...

Zrak mohou posílit doplňky stravy. Ale jaké?

Zaplňují regály lékáren i drogerií a jsou velkým lákadlem pro ty z nás, kteří...

Boule pod kůží

Dobry den, Od 15-ti let se mi poteleod pasu nahoru delaji pod kuzi boule.Jsou...

Bolesti pateře a kyčelniho kloubu

prosim o vysvětleni nalezu na rtg sniženy prostor l5/S1 a ventralni a lateralni...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×