Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Pohlavní nemoci Radek 10.7.2013

Byl jsem se nechat testovat na HIV ve zdravotním středisku, kde mimo jiné provádí očkování apod. Vím, že moje obavy jsou nejspíš přehnané, ale nehrozí zde HIV nákaza při samotném odběru krve? Sestra měla hygienické rukavice, nicméně jehlu již měla připravenou, pouze sundala ochranný kryt, tak jsem se bál, aby již omylem nebyla použitá. Je riziko nákazy ve zdravotním středisku asi nulové že? Děkuji za možná zbytečný dotaz.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, buďte zcela bez obav, všechny jehly jsou na jedno použití, v našem zdravotnictví to opravdu není relevantní obava.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv


HIV


HIV


HIV

Dobrý den,mám dotaz ohledně hiv,aids.Mám hrozný strach.Mám dvě malé děti,testy...

HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobrý den Mam pupínky vzadu na jazyku a měl jsem opakovanou angínu a za cca...

HIV

Dobrý den. Dne 5.2 jsem udělal hloupost a měl jsem nechráněný sex v jednom Olomouckem...

HIV

Dobrý den, nedávno jsem si oholila intimní partie matčinou žiletkou (omylem...

HIV

Dobrý den, je možné, aby "Knedlík v krku" byl projevem primoinfekce HIV až v...

HIV

Dobry den, pred 6 tydny jsem mel pohlavni styk bez kondomu, po 4 tydnech jsem...

Hiv

Dobry den muze byt znak hiv stridani prujmu a normalni stolice? Jinak mi je...

HIV

Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu) se zenou se dostavilo...

HIV

Dobrý den, pane doktore, potřebuji Vám sdělit své trápení. :( V prosinci...

HIV

Dobrý den, včera v práci jsem potkal a několikrát tiskl ruku svému známému který...

HIV

Dobrý den paní doktorko,moc Vás prosím o radu.Pred peti tydny jsem mela bohuzel...

HIV

Zdravím mohol bych se nakazit HIV vírusom po tom čo som sa napil z fľaše po...

Hiv

Dobrý den paní doktorko.Před půl rokem jsem měl poměr s paní o který jsem nevěděl...

HIV

Mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake potize jak...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nevolnost, mdloby, pocení

Dobry den rad bych znal váš nazor . pred pár dny se mi stalo že sem v prubehu...

Lyrica se štamprdličkou...?

Dobrý den,manžel (65 let)je bechtěrevik,zatím to zvládal a nebral trvale žádné...

Furolin-Nitrofurantoin

Dobrý den, 17.5.2019 diagnostikovan zánět prostaty, od te doby lecen a brano...

Pocit horkosti v hlavě

Dobrý den, už delší dobu mě trápí jedna věc. Někdy mám pocit, jakoby mi něco...

Obtíže po prodělaném zánětu středouší


Již dva a půl roku mám na krku zvětšené uzliny


ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


Červené fleky za krkem u miminka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, všimla jsem si, že moje měsíční dcera má za...

Pilonidální cysty

Dobrý den, zajímalo by mě jak dlouho trvá operace a pooperační klid? Za jak...

Malý penis

Chci se zeptat zda špatné prokrvení těla jako rukou a nohou muže způsobit menší...

Průjem po alkoholu


Žlutý jazyk


Bolest hrudní kosti

Dobrý den, mám chronický zánět horní části žaludku a jícnu od r. 2015. Nyní...

Omeprazol


Těhotenská cukrovka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na těh. cukrovku. Při ogtt mi byly zjištěny...

Bolest kostrče

Dobrý den, chci se zeptat z čeho mužu mít bolesti kostrče. Už je to týden co...

Bolesti na průduškách

Dobry den pane doktore uz třetí den se mi špatně dýchá kdyz se nádechu trochu...

Poranění prsního svalu

Dobrý den.Mam otázku ohledně mého přítele.nekolik let cvičí.ale teď zhruba měsíc...

Životnost respirátoru FFP3 je cca 6 hodin

Dobrý den, životnost respirátoru FFP3 je cca 6 hodin. Pokud bude používán cca...

Reklama