Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV

Veronika B. 4.7.2016

Dobrý den, mám obrovský strach z nákazy HIV před 14 dny jsem byla na testu vyšel negativní po roce od nechráněného styku s mým bývalým přítelem. Tak jsem byla v klidu, do doby než sem se po delší době setkala se svou známou od které sem se napila z láhve hned po ní občas mi krvácí dásně né nějak vyrazně spíš v puse cítím trochu krev a kdyby jí tekla krev z úst také tak nakáza je jistá. Dále sem si všimla velkého škrábance na svojí ruce, tak sem si říkala jestli mě neškrábla když jsme se na přivítanou objímaly a na ruce též neměla krvácivou ránu nebo za nehty. Začali mě tyhle myšlenky možného nakažení tížit potom co jsem se dozvěděla že je velice promiskuitní, takže určitě musí něco mít a já jsem se od ní tak hloupě nakazila. Na testy už jít nechci mysleli by si že jsem blázen. je tedy hodně pravděpodobné že jsem se nakazila ?. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den, dle mého mínění se nemusíte ničeho obávat, riziko nákazy je ve Vašem případě prakticky nulové. Každopádně 100% jistotu budete mít po krevních testech. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie po konizaci


HISTOLOGIE po zamlklém těhotenství

Dobry den, Jsem necelé 3 tydny po revizi dělohy ( zamlkle tehu v 5+3 tt),...

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


Hiv


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyrážka na noze


Antikoncepce - kombinace


Návštěva lékaře při absenci dokladů, bodavé bolesti na hrudi


Opakované potraty


Nebezpečný pyl může být součástí i doplňků stravy


MUDr. Zdeňka Martinková

Praktický lékař pro děti a dorost

Vřídek na penisu


Bolesti penisu


Atopický ekzém


Chirurgické odstranění panenské blány

Dobry den, potreuju udelat cherurgicke odstraneni panenske blany, nevite kde...

Pomalý srdeční tep


Pocity na zvracení,průjem a horečky


Pupínek na penisu, syfilis ?


Mohou problémy s vyprazdňováním souviset s onemocněním zad?


Dlouhotrvající kašel a rýma u dítěte


Svědění pochvy


Cipralex nežádoucí účiky




Syfils?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×