Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hiv

Gynekologie Petr 5.9.2014

Dobry den, chci se zeptat zda muzu byt ohrozen virem Hiv... Mel jsem pred rokem a pul dva rizikove pohlavni styky! Od te doby jsem nemel vaznejsi zdravotni komplikace krome tikani spodniho vicka ktere me trapi uz pres mesic pred pul rokem jsem si zlomil levou nohu..a kost nedorostla kvuli infekci! Moje pritelkyne kterou jsem si nasel po techto sexualnich aktivit mela tech problemu vice..nejprv prodelala anginu se zanetem hltanu..po nejake dobe infekci ledvin..nyni ji hrozne boli koleno..nekdy se mi zda ze mluvi malatne..je toho vic! Byla na testech s krvi ale vsude ji rekli ze je v poradku..jen nizky tlak! Proste z toho co jsem se docetl na internetu..ma a mela nektere z priznaku! Proto se Vas chci zeptat jestli jsme ohrozeni a mame si zajit na testy..? Dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Příznaky a onemocnění která popisujete bych s HIV infekcí zcela jistě nespojoval.
Příjemný den

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je dostatecna doba na test HIV 2,5...

HIV

Dobrý den pane doktore, prosím Vás, již dva týdny mě trápí zdravotní problémy...

HIV

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je dostatecna doba na test HIV 2,5...

HIV

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je dostatecna doba na test HIV 2,5...

Hiv

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. V sobotu 14. tedy 3 dny zpět jsem byla na...

Hiv

Dobry den.moc prosim mam posledni dobou strach ze mam hiv.pred tremi mesici...

HIV

Dobry den, mohou po dvou letech od potencionalni nakazy hiv nebo pohl.nemoci...

HIV


HIV

Dobrý den, je možné, abych 4 -5 týdnů po rizikovém styku začal (teď v červnu)...

HIV

Dobrý den, mám obrovský strach z nákazy HIV před 14 dny jsem byla na testu vyšel...

Hiv


HIV

Dobrý den, budu dělat seminární práci na HIV, a tudíž se chci optat, jestli...

Hiv

Dobry den. 13. 12.2015 jsem me ryzikovy pohlavni styk, tyden na to jsem zasel...

Hiv

Dobry den..budu mluvit na rovinu at co nejlepe vystihnu svoji situaci. Pred...

HIV

Dobrý den. Nedavno jsem mel chraneny sex se zeneou kterou jsem neznal, az na...

HIV


HIV


HIV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli HIV přenáší pouze nakažená osoba? a...

HIV

Dobrý den,zhruba před 2 měsíci se mi objevila v oblasti ustí moč trubice drobna...

HIV

Pro MUDr.Horakovou Jeste mam posledni. Asi opet prehnanydotaz. Kdyz si zkousim...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědění kolem konečníku

Dobry den chtel bych se zeptat....svedi mne to v konecniku a mam tam jakoby...

Dlouhodobá bolest břicha

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, uz skoro trictvrte roku mě trápí bolesti břicha,...

Červené fleky na kůži


Suchý kašel po Prestariu

Dobrý den, beru Prestarium neo, nechce se mi moc měnit léky, pry je to dobry...

Fialová skvrna na penisu

Dobrý den na penisu pol kůží se mi udělala fialová skvrna a nahmatal jsem malou...

Oteklé a brnící ruce

Dobrý den, poslední dobou mě trápí oteklé ruce, především v noci. Začne to večer,...

Stolice kojence

Dobrý den, mám 8 týdenní miminko, plně ho kojím. nyní má po každém kojení dost...

Steatoza jater, zažívací potíže

: : Dobrý den, mám k Vám prosbu, můžete mi poradit? Asi před půl rokem mi zjistily...

Svědění konečníku a hubnutí


Fimóza

: DOBRÝ DEN je mi 48 a zužila se mi předkoška na penisu při přetahování je to...

Zánět močových cest

Dobrý den, ráda bych věděla, jestli je možné, když jsem prodělala pálivé a řezavé...

Problém se žlučníkem

Hezký den. V sobotu 8.7 mě ráno začal bolet žlučník, páli žáha a přidalo se...

Otoky nohou a jejich příčiny

Dobrý den, chci se zeptat na příčinu oteklých nohou, lýtka a kotníky. Vždy...

Svědění řitního otvoru a páení při močení


Rovamycin

Dobrý den, Pane doktore, mám již od středy zánět krčních mandlí a od čtvrtka...

Nechuť k sexu a vše k tomu spojené

Dobrý den, potřebovala bych poradit už nevím co s tím. Je mi 21let ale nidky...

Průjem po léčbě antibiotiky

Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně mého zazivani po dobrani antibiotik....

Tachykardie u plodu

Dobrý den, jsem 38 tt a malinkýmu naměřili tachykardii. Hodnoty ve spánku má...

Následky poranění vazu v kotníku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na problémy s pravým kotníkem, 13.3 jsem si...

Trávicí potíže

Dobrý den mám problém s trávicí soustavou už několikrát se mi dostavili prudké...

Reklama
Zavřít