Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Homeopatie a alternativní léčba Anna 18.12.2015

Dobrý den, zhruba před 3 týdny jsem měla nechráněný pohlavní styk. Již po několika dnech se mi na genitáliích začala objevovat vyrážka a měla jsem velmi bolestivé močení. Po prohlídce u gynekologa mi byl zjištěn akutní zánět a kvasinková infekce. Po zlepšení stavu na genitáliích se mi v okolí konečníku objevilo mnoho malých bolestivých puchýřků. Mám zvětšené uzliny v tříslech, krom toho mě už týden lehce pobolívá v krku, cítím se unavená, občas malátná (možná proto, že jsem poslední dobou moc nepila kvůli bolestivému močení), ale horečku nemám. Po Myslítě, že by toho mohly být příznaky primoinfeke HIV? V příloze zasílám fotogografii oněch puchýřků.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Dětská gynekologie Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Z dvojrozměrné fotografie s malým rozlišením a špatné kvality není možno stanovit diagnozu, podle popisu by se mohlo jednat i o herpes zajděte na kontrolní vyšetření.
příjemný den

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv


HIV

Dobrý den, je možné, aby jsem byl HIV pozitivní i když jsem neměl ve dvouměsíčním...

Hiv

Dobrý den, je možné nakazit se HIV přes pomazánku? Jestli ano jaké by muselo...

HIV

Dobrý den, předně chci uvést, že vím, že jediný stoprocentní výsledek mi...

Hiv


HIV

Dobry den mam nizke cd4 150 ...mam nasazenou antiretrovirovou terapi a objevil...

HIV


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobrý den vážená paní doktorko doktore předem dekuji za odpoved v listopadu...

HIV

Dobrý den, u lékaře mi brali krev z prstu, když jsem přišla s tím, že mi...

Hiv

Dobrý den. Zajímalo by mě jaká je pravděpodobnost nákazy hiv pokud k ejakulaci...

HIV

Pokud došlo k testování z krve na HIV téměř čtyři měsíce po riziku nákazy, je...

Hiv

Dobrý den p.doktorko chtěla bych se zeptat byla jsem na HIV testech 7 týdnů...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Necitlivost zubů

Dobrý den, byly mi dělány dvě korunky vedle sebe (horní čtyřka a pětka), které...

Tlak v hlavě

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu. Asi poslední měsíc jsem zaznamenala...

Zlatý stafylokok v pochvě

Dobrý den pane doktore, Mám na Vás prosbu.Je možné, aby holčička,po vyšetření...

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Chlamydie

Dobrý den je to již dva týdny co mi byli diagnostikovány chlamydie trachomatis....

Viróza?

Dobrý den,byla jsem v pátek hospitalizovaná s průjmem a zvracením,řekli my při...

Přenos salmonely


Intolerance kaseinu

Dobrý den,prosím o radu týkající se mých dlouholetých potíží s nadměrným odchodem...

Jsem ve 22+0 tt a mívám občas bolesti/křeče


Zánět nervu

Dobrý den. Už jsem Vám před pár týdny psala. Již přes 3. měs. se potýkám se...

Mala prsa ve 14 letech

Dobry den. Je mi to strasne trapny, ale potrebuju se na to zeptat. Je mi 14...

Bolest břicha po ejakulaci

Dobrý den, od doby kdy mam přítelkyni s kterou mám sex s ochranou mívam po ejakulaci...

Bolest varlete

Dobry den,jemi 38 let,merim 174cm a 98kg.Jen pro info.Mam jiz 7dni problem bolest...

Vyrážka na noze

Červené fleky na nohou. Dobrý den,už přes půl roku se mi dělají na nohou červené...

Pocit knedlíku v krku


Motání hlavy

Dobry den. Uz vice jak 2 mesice se mi mota hlava prakticky 24 hodin denne. K...

Svědivé boláky ve vlasech a další problémy

Vážená paní doktorko, před pár dny se mi v dolní polovině hlavy - na krku ve...

Časté nucení na stolici

Dobrý den, mám takový dotaz, který mě trápí asi 10 dní. Mám časté nucení na...

Naražené zápěstí


Bolest pod žebry


Reklama