Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV infekce

Infekce Miroslav 30.6.2018

Domry den.pred dvema roky mi rekli ze jem hiv pozitivni.co tri mesice jezdim na konrolu vzdycky v dobre nalade.porad mi rikaji ze jsem excelentni pripad,ated v dubnu ze muzu mit nechr.sex a deti tak byc chtel prosim vedet na cem sem jedu tam za mesic a nvim co bude(HLAnegativniB5701 cd ly324VLnedetekovana infekce jiz neni indikovana)dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková


Dobrý den,
tak to je skutečně skvělé, že jste na tom takto dobře. Zřejmě pokud už máte možnost mít nechráněný sex, tak je nepravděpodobné, že byste mohl někoho infekcí nakazit.
Pro úplnost ještě předám Váš dotaz k doplnění specialistovi.
Prosím tedy o strpení.
S pozdravem

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Rozhodně vám nikdo z lékařů nemohl říci, že můžete mít nechráněný styk bez rizika nákazy druhé osoby. Vaše virová nálož viru HIV je sice negativní, ale riziko nákazy pro partnera/partnerku infekcí HIV stále trvá, i když je relativně nízké. Ani vaše imunita není dostatečně v pořádku, protože CD4+ lymfocyty jsou ještě stále pod normou. Co se gravidity týče, tak není vyloučeno, že při nechráněném styku můžete partnera/partnerku nakazit virem HIV.

Související dotazy

HIV infekce
Dobrý den, včera jsem Vám pokládala následující dotaz...
HIV infekce
Dobrý den, mám 8,5měsíčního syna a vím o sobě, že jsem...
Infekce HIV
Dobrý den, mám 8,5měsíčního syna a vím o sobě, že jsem...
Infekce HIV
Dobrý den, Nedávno jsem vykonával svou potřebu na...
HIV
Dobrý den,už je to asi více než 14 dní co jsem u sebe...
HIV infekce
Dobry den, muj dotaz spociva v tom, ze mi ted na gynekologii...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV a maso


Hiv a orální styk

Dobrý , pálil jsem si sirkou pupínek na penise, vznikl puchýř který odpadl ,a...

HIV a pohlavní choroby


HIV a syfilis test


HIV a testování

Dobrý den, Porad mě trápî jedna věc. Dne 11.11.2018 jsem mela rizikové sexuální...

HIV a testy


HIV a vědomé šíření infekce


Hiv a zánět močového měchýře


HIV či jiné pohlavní nemoci?


HIV imunita


HIV infekce


HIV infekce

Dobry den, muj dotaz spociva v tom, ze mi ted na gynekologii byl diagnostikovan...

HIV infekce


HIV infekce

Dobry den pane doktore, vim, ze vas asi uz otravuji a zdrzuji od vasi dobre...

Hiv infekce


HIV infekce


HIV infekce


HIV infekce


HIV infekce


HIV infekce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nadměrné pocení (především konce prstů)

Dobrý den, co si pamatuji, již 4 roky mám problém s nadměrným pocením. U nohou...

Pozitivní test na okultní krvácení do stolice

dělala jsem test na okult,krvácení do stolice a byl pozitivní,zajímá m ě,zda...

Problémy s předkožkou

Dobrý den, Při přetažení předkožky za erekce to jde, ale s větší bolestí (ještě...

Motání hlavy, zvracení

Dobrý den, včera se mi v poledne asi na 10 minut začala točit hlava, musela...

Pálení nártů

Dobrý den, posledních asi 14 dní pociťuji někdy i několikrát denně pálení nebo...

Infekce kosti

Dobry vecer pritel pred rokem boural na motorce. Operovali mu panev,rana se...

Herpes genitalis

Dobry den, jak jsem herpes genitalni mohla dostat? Mam staleho partnera 8...

Bolesti po orgasmu

Dobrý den, prosím Vás o radu, jestli tyto bolesti můžou značit nějaký problém...

Sex po operaci srdeční chlopně

Dobry den,memu pritely delaly pre cca tremy tydny umelou chlope.Vcera mi ho...

Pálení zad

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, čím by mohlo být způsobené pálení zad přibližně...

Sípání, pískání při dýchání


Bolesti břicha




Brnění končetin a zhoršená psychika

Dobrý den, je mi 23 let a již půl roku mě trápí tentýž problém. Brnění končetin....

Hlasivky

Dobrý den, chtěla bych se poradit. V září jsem byla na sklizni chmelu, kde jsem...

Hustá rýma

Dobrý den, prosím o radu, už nevím, co počít.Syn, 6 let, má 7 týdnů v kuse rýmu,tento...

Tetování tuží a infekce ruky

Píchala jsem si jehlu s tuží do ruky něco jako tetování. Mám to nateklé a nemohu...

Necitlivost v oblasti chodidla

Dobrý den, Již druhý týden mě trápí změna v citlivosti u prave nohy, prava...

Bulky v jazyku

Dobrý den,již od puberty,tudíž alespoň 10 let mám v přední části jazyka 3 bouličky....

Obava z infekce


Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.