Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV infekce

Infekce Dominika 10.7.2009

Chtěla bych se zeptat jestli by mi při normálním vyšetření krve ( chodim 2x ročně na endokrinologii a gynekologii) zjistili HIV? Nebo alspoň náký náznak který by vedl k podezření? A řekli by mi to?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
při klasickém rozboru krve se testy na HIV neprovádějí, pouze při hospitalizaci v nemocnici. Jinak pro HIV platí nahlašovací povinnostm rozhodně byste se to tedy dozvěděla.
Hezký den.

Související dotazy

Infekce HIV
Dobrý den, Nedávno jsem vykonával svou potřebu na...
Infekce HIV
Dobrý den, mé jméno je Jiří. Chtěl jsem se zeptat....
HIV infekce
Dobrý den. Můj přítel přišel do styku s krví jedné...
Hiv infekce
Dobrý den, cela mě teď preventivní prohlídka a pak...
Hiv infekce
Vážená paní doktorko bývala moje přítelkyně je údajně...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV infekce


HIV infekce

Dobry den, muj dotaz spociva v tom, ze mi ted na gynekologii byl diagnostikovan...

HIV infekce


HIV infekce

Dobry den pane doktore, vim, ze vas asi uz otravuji a zdrzuji od vasi dobre...

Hiv infekce


HIV infekce

Dobrý den. Můj přítel přišel do styku s krví jedné osoby (konec března) a bojí...

HIV infekce


HIV infekce


HIV infekce


HIV infekce


Hiv infekce


HIV infekce


Hiv infekce

Dobrý den, cela mě teď preventivní prohlídka a pak doktor mi vzal i vzorem na...

HIV infekce a AIDS

Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že by se člověk nakazil a měl...

HIV infekce a orální styk

Dobrý den,prosím vás je to akutní,s pritelem sme měli oralni sex ale bylo to...

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, akutní příznaky


HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Dobry den, mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake...

HIV infekcia


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Čelistní pant

Dobrý den je to již druhý týden co se mi zasekl čelistní pant. Pusu otevřu jen...

Krvácení po hysterektomii

Dobrý den, chci se zeptat, jsem čtyři měsíce po odebrání dělohy. Zákrok byl...

Flek na jazyku po ATB terapii

Dobrý den již týden mám Flek na jazyku nijak nebolí jen malinko cítím pálení....

Orální sex.

Dobry den, chtel bych se zeptat. Pred tremi tydny jsem mel sex s kondomem s...

Pocit tlaku v krku


Kardiostimulátor

Dobrý den, byl jsem pověřen svojí matkou zda-li implantace kardiostimulátoru...

Výtok a svědění pochvy


Pálivá bolest břicha, žaludku

Vážený pane doktore, asi před třemi týdny, max. před měsícem, mě začala trápit...

Šimrání v podbříšku

Dobrý den, mám takový problém. Asi 3 dny mě trápí nesnesitelné šimrání v podbříšku....

Nechránění orální sex

Dobrý den,měl sem nedávno chránění sex s prostitutkou na privátu ale orální...

Zúžený páteřní kanál


Bolest břicha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co to může být, když mám již 2 měsíce bolesti...

Domácí bělení zubů

Dobrý den, pane doktore, chci se zeptat, co si myslíte o domácím bělení zubů...

Bolest děložního čípku a podbřišku

Dobry den, pokusim se svuj problem popsat co nejrychleji a nejpresneji. Uz rok...

Antibiotika

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se mi něco stalo kdybych na...

Hemoroidy


Orální sex

Dobrý den, měl jsem orální sex od prostitutky, ale s kondomem. Hrozí i tak přesnos...

Dlouhodobá bolest kyčle

Vážený pane doktore, ráda bych Vás požádala o radu. Zhruba dva poslední měsíce...

Bolest kolene

Dobrý den, Už třetím rokem mě bolí koleno vepředu jakoby těsně nad čéškou...

Narovnání zakřivení penisu


Reklama
Zavřít