Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HIV infekce a orální styk

Pohlavní nemoci Eva 22.3.2019

Dobrý den,prosím vás je to akutní,s pritelem sme měli oralni sex ale bylo to v době kdy mě krvacely dasne,mám strach jestli sme si tak třeba nemohli přivodit nějakou pohlav.nemoc napr.HIV ? Ne internetu jsem totiz cetla ze ano...je to tedy možné ? Ikdyz sme nikdy HIV nemeli a sme si verni,mám hrozny strach,moc vás prosím a zároveň dekuji za odpověď.
Doplnění informací: Ok dekuji za zprávu,takže znamená to ze ikdyz nejsem HIV pozitivní tak teď být muzu a přítel taky ?
Přemýšlím jak bych vám to jinak vysvětlila...takže pokud ani já ani partnerem jsme nikdy HIV neměli tak mohli sme si ho takto způsobit ? Nebo už bysme museli být dřív od někoho nakažení ?

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, Evo,
děkujeme za Váš dotaz. Přenos HIV infekce orálním pohlavním stykem je sku...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vážená paní,
odpověd praktického lékaře je naprosto správná, jen vašemu dotazu trochu n...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, pokud nejste vzájemně první partneři nebo jste nebyli na začátku vztahu (nejméně...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Infekce HIV
Dobrý den, mé jméno je Jiří. Chtěl jsem se zeptat....
Oralni sex a prenos HIV infekce
Dobrý den ..cca začátkem listopadu jsem mel orální...
Nechráněný styk a HIV infekce
Dobrý den, Před měsícem jsem prodělávala nachlazení...
Nechráněný orální styk
Dobrý den - kolem 20. 12. jsem měl nechráněný orální...
Pravděpodobnost HIV infekce
Dobrý den, je to 2 dny, co jsem mel nechraneni oralni...
Nechráněný pohlavní styk
Dobrý den, před dvěma týdny jsem měl nechráněný orální...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV infekce


HIV infekce


HIV infekce


HIV infekce


Hiv infekce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na HIV. Měla jsem více sexuálních partnerů...

Hiv infekce


HIV infekce


Hiv infekce

Dobrý den, cela mě teď preventivní prohlídka a pak doktor mi vzal i vzorem na...

HIV infekce a AIDS

Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že by se člověk nakazil a měl...

HIV infekce a inkubacni doba

Dobry den,chtel jsem se zda zda je mozno urcit zda se jedna o primoinfekci HIV. Asi...

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, akutní příznaky


HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Dobry den, mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake...

HIV infekcia


HIV insti test


Hiv insti test


Hiv mimo telo


HIV nákaza


HIV nákaza
