Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV stale obavy

Infekce Jiri 22.8.2012

Dobry den,
chci se zeptat zda poceni za letnich veceru (teplejsich dnu) pri spanku je zcela bezne? Pokud jsem klasicky prikryt tedy.Poceni rekneme neni intezivni hlavne okolo krku mam vetsinou mokre tricko jinak to neni moc . Nemuze to byt nasledkem i psychiky? Pokud jsem byl testovan na HIV a vysledek vysel negativni po 25 tydnech testem ELISA v DS tak uz na sobe nemusim hledat zadne priznaky? A 24 tyden INSTI negativni taktez. Trosku jsem i zhubnul asi 5-6 kilo vazil jsem 72-73. Jeste se chci zeptat zda virus HIV je detekovatelny i napriklad po trech ctyrech letech respektive jestli neklesa ta virova naloz. A Jsou testy spolehlive? Setkala jste se nekdy s falesne negativnim vysledkem pokud osoba nema dalsi rizikove chovani a dodrzi Dobu okna?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den. Pocení je velmi nespecifický příznak, takže z něj nelze vyvozovat podstatnější závěry- vzhledem k Vaší ztrátě hmotnosti bych doporučovala vyšetření u praktického lékaře /vyloučení například nadměrné funkce štítné žlázy.../- Zdá se, že se nyní Vaše obavy koncentrují na HIV infekci, neodhadnu, zda je tato tendence přirozenou reakcí na Váš životní styl?
S testováním na přítomnost HIV je to složitější, testy jsou různého typu. "Pouhý " průkaz protilátek není samozřejmě tak spolehlivý, jako metody založené na stanovení samotného viru..Většinou o použití rozhodne lékař, kterému se svěříte- a ten je schopen načasovat i zvolit vyšetření tak, aby posloužilo svému účelu!!

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Obava z HIV/AIDS
Dobrý den, v dubnu roku 2018 jsem měl kondomem oboustranně...
Nákaza HIV
Chci si zeptat, cizí krev dostal do mé pusy, tak to...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv přenos


HIV přenos

Dobry den, Pred 2 tydny jsem s jednou slecnou mel rizikovy sex. Slecna se...

HIV přenos


HIV přenos


HIV přenos


Hiv přenos


Hiv přenos


HIV přenos přes zapařenou kůži


HIV příznaky


HIV příznaky


Hiv škrábání v krku


HIV test

Dobrý den, mám dotaz. Měl jsem rizikový styk, poslední 14.3. 2020. Na testech...

HIV test


HIV test

Dobry den, byla jsem na testu na hiv po 5 mesicich od rizika, z toho 1 mesic...

Hiv test


Hiv test


Hiv test


Hiv test


HIV test po 4 letech

Po 4 letech od posledního rizika jsem si došel do nemocnice na test HIV. Zítra...

Hiv test u dětského lékaře


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Insuficience mitrální chlopně

Dobrý den, mohli byste mi vysvětlit diagnosu - Vrozená mitrální inscufience...

Zlomenina kosti lýtkové

Dobrý den. 8.1. Tedy pred dvěma týdny jsem si zlomil konec lytkove kosti u kotníku....

Krev po močení

Dobrý den v poslední době asi jednoho týdne jsem měl mírné bolesti v oblasti...

Cukání svalů v nohou a únava

Dobrý den, ráda bych poprosila o radu a názor. Před pár dny mi začaly divně...

Klepání celého těla

Dobrý den, chtěla bych poradit. Už poslední 2 měsíce se mi stává, že si z ničeho...

Úzkost

Dobrý den, mám syna, kterému je 35roků, pracuje 15roků u Policie ČR. Nikdy nebyl...

Bolest břicha a plynatost


Hemangiom v těhotenství

Dobrý den, na začátku těhotenství se mi na horním rtu utvořil malý výrůstek,...

Bolest břicha po operaci myomu dělohy

Dobrý den, 20.1.2020 jsem absolvovala LPSK myomektomii pro myoma uteri viz přiložená...

Vyrážka po masáži

Dobry den, Druhy den po masazi se mi udelaly vyrazky na vnitrnich stranach...

Bolest hlavy a krční páteře

Dobrý den, již několik let mám bolesti hlavy a krční páteře. Navštívila jsem...

Bolest zad vlevo dole


Mykoza ??

Dobrý den, dělají se mi fleky jako modřiny (petechie) na levém stehně. Začalo...

Růst obočí

Dobrý den chtěl jsem se zeptat.. Mám takový problém.. :/ Jelikož sem byl u kamaráda.....

Krátká výdrž při sexu

Dobrý den, trápí mne již delší dobu "přecitlivělost" penisu a krátká výdrž v...

Dá se otěhotnět po operaci pupeční kýly?

Dobrý den, měla bych dotaz jsem po operaci pupeční kýly cca 7 měsíců a chtěla...

Sípání, pískání při dýchání


Krev ve zvratcích

Dobrý den, mám takový problém. Nestává se mi často, že bych zvracela - během...

Nateklá předkožka a suchá pokožka penisu

Dobrý den, mám problém s výrazně nateklou předkožkou na penisu. Včera jsem masturboval...

Bolest varlete


Reklama