Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV příznaky

Pohlavní nemoci Mája 30.5.2014

Dobrý den,
nikdy jsem neměla angínu a teď po dvou měsících nechráněného styku ji mám..Jaká je pravděpodobnost, že by se jednalo o příznak HIV? je možné i po dvou měsících mít příznaky? horečky, nebo jiné příznaky nemám..
Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši


Domnívám se, že nejde o projev žádné pohlavní nemoci. Pokud jste měla rizikový styk, pak by ale bylo vhodné testy provést.

Související dotazy

HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den, několik hodin jsem pročítal internet...
HIV
Dobrý den, měl jsem 10-11 dní zpět nechráněný sex s...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV prosim o pomoc

Dobrý den, moc me to mrzi zase na me jde uzkost a panika vzdycky kdyz na to...

Hiv přenos


HIV přenos

Dobry den, Pred 2 tydny jsem s jednou slecnou mel rizikovy sex. Slecna se...

HIV přenos


HIV přenos


HIV přenos


Hiv přenos


Hiv přenos


HIV přenos přes zapařenou kůži


HIV příznaky


HIV stale obavy

Dobry den, chci se zeptat zda poceni za letnich veceru (teplejsich dnu) pri...

Hiv škrábání v krku


HIV test

Dobrý den, mám dotaz. Měl jsem rizikový styk, poslední 14.3. 2020. Na testech...

HIV test


HIV test

Dobry den, byla jsem na testu na hiv po 5 mesicich od rizika, z toho 1 mesic...

Hiv test


Hiv test


Hiv test


Hiv test


HIV test po 4 letech

Po 4 letech od posledního rizika jsem si došel do nemocnice na test HIV. Zítra...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krvácení při prstění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Je mi 15 a přítel mě asi tak před dvěma měsíci...

Stálá bolest konečníku

Dobrý den, Bohužel nevím jak to mám napsat protože se hrozně stydím, ale už...

Tiky

dobrý den, chtěla bych poprosit o radu a váš názor. dcerka mi ve 4 měsících...

Bulka v oblasti stydké kosti

Dobrý den, už par měsíců me trápí mala hůlka pod kůži o velikosti menšího hrášku...

Boulička u konečníku

Dobrý den, dceři 20mesicu se objevilo toto v konečníku, taková boulicka, co...

Krvácení mimo menstruační cyklus


Bolest v pravém podžebří

Dobrý den delší dobu mně bolí v pravém podžebří a když se ohnu ta mi vystoupí...

Venlafaxin Mylan 75 mg

Dobrý den, již tři roky užívám Venlafaxin Mylan 75mg v souvislosti s léčbou...

Bolest levého stehenního svalu

mám bolest levého stehenního svalu, která se projevuje i v klidu např. při řízení...

Zarůstající nehet, zánět nehtového lůžka

Dobrý den, již přes 7 týdnů řeším zánět nehtového lůžka (palec u nohy, pouze...

Šimrání v krku

Dobrý den, už delší dobu mě často (i několikrát denně a téměř každou noc) trápí...

Hlen v kuku


Boule na koleni

Dobrý den před třemi roky jsem měl nehodu na skutru a kutálel sem se když sem...

Bolesti vlevo na hrudníku, záškuby

Dobrý den, Mám vážný dotaz na problém, který se mě děje cca rok a zhoršuje...

Panenská blána

Ahoj, prosím je panenská blána stále neporušená. Děkuji

Bolest zubů

Dobrý den! Cca.před čtyřmi týdny mě začalo při žvýkání pobolívat na levém horním...

3. měsíc mě trápí hnědé výtoky mimo MS

Dobrý den, již asi 3. měsíc mě trápí hnědé výtoky mimo ms. Gynekologa jsem navštívila,...

Rozdrážděné dásně

Dobrý den, mám problém ohledně zubů/dásní, který se čas od času opakuje a chtěl...

Roztroušená skleróza a svalové záškuby

Dobrý den,již asi tři dny me trapí svalove zaškuby,neni to v kuse je to jen...

Polyp u konečníku

Polyp u konečníku. Dobrý den, již delší dobu mě trápí kožní výčnělek u řitního...

Reklama