Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV příznaky

Pohlavní nemoci Mája 30.5.2014

Dobrý den,
nikdy jsem neměla angínu a teď po dvou měsících nechráněného styku ji mám..Jaká je pravděpodobnost, že by se jednalo o příznak HIV? je možné i po dvou měsících mít příznaky? horečky, nebo jiné příznaky nemám..
Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši


Domnívám se, že nejde o projev žádné pohlavní nemoci. Pokud jste měla rizikový styk, pak by ale bylo vhodné testy provést.

Související dotazy

HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den, několik hodin jsem pročítal internet...
HIV
Dobrý den, měl jsem 10-11 dní zpět nechráněný sex s...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV prosim o pomoc

Dobrý den, moc me to mrzi zase na me jde uzkost a panika vzdycky kdyz na to...

Hiv přenos


HIV přenos

Dobry den, Pred 2 tydny jsem s jednou slecnou mel rizikovy sex. Slecna se...

HIV přenos


HIV přenos


HIV přenos


Hiv přenos


Hiv přenos


HIV přenos přes zapařenou kůži


HIV příznaky


HIV stale obavy

Dobry den, chci se zeptat zda poceni za letnich veceru (teplejsich dnu) pri...

Hiv škrábání v krku


HIV test


HIV test

Dobry den, byla jsem na testu na hiv po 5 mesicich od rizika, z toho 1 mesic...

Hiv test


Hiv test


Hiv test


Hiv test


HIV test po 4 letech

Po 4 letech od posledního rizika jsem si došel do nemocnice na test HIV. Zítra...

Hiv test u dětského lékaře


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Říhání vajíček

Dobrý den, vetšinou večer říhám vajíčka (přestala jsem kvůli tomu vajíčka jíst,...

Užívání Paralenu a Nurofenu


Poslední dobou mívám, hlavně večer, oteklé kotníky i nárty u obou nohou.

Dobrý den, poslední dobou mívám, hlavně večer oteklé kotníky i nárty u obou...

Osteoporozu by měl léčit specialista - osteolog

Dobrý den. Moje matka i sestra měly osteoporózu. To jsem uváděla u lékařky,...

Infekce roupy

Dobrý den, můžu se zeptat jak se zbavým roupu v konečníku v domácnosti?

Těhotenství a solárium

Dobrý den, za 4 týdny se vdávám, a do šatů chci být hezky opálená. Antikoncepci...

Mohlo by se jednat o natrávenou krev?


Chronická rýma a stafylokok v krku

Dobry den,chtela bych se zeptat. Nejakou dobu jsem mela zluty povlak na jazyku,neustala...

Impetigo

Dobry den, mam na vas prosbu. Uz ctvrty mesic se mi kolem nosu dela neustale...

Potratová pilulka

Dobrý den, po prvním dni vynechání menstruace mi vyšel pozitivní těhotenský...

Vyrážka penisu


Po trhání mandlí

dobry den , dcera 13 let prodelala operaci krcnich mandli je to 5 den , dcera...

Roup

Dobrý den Jmenuji se Pavel je mi 15 let a zpozoroval jsem malé bílé červíky...

Červené fleky u novorozence

Dobrý den mám dvouměsíční dvojčata holčičky a jedna má stále v obličeji (a...

Nosní sliznice


Trvalé následky po nezdařené operaci TEP

Kdo zodpovídá za náhradu škody při trvalých zdravotních následcích nezdařené...

Nepravidelná menstruace

Dobrý den, chtela bych se zeptat. Byla sem u gynekologa, pro nepravidelnou menstruaci...

Tachykardie

Dobrý den. Nosím chytrý náramek a všimla jsem si, že i během spánku mám třeba...

Tachykardie

Dobrý den, je mi 23 let. Vnímám, že mám přes den vyšší tepovou frekvenci, i...

Zvláštní pocit, divné stavy

Dobrý den. Asi 2-3 měsíce mívám takový "zvláštní pocit". Tlaky v hlave a na...

Reklama
Zavřít