Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je možné s antibiotiky a zraněním ucha lehce sportovat?

Uši, nos, krk Ondřej 17.4.2017

Dobrý den. Na pravém uchu se mi udělal karfiol, který se dělá například zápasníkům juda. Doktor mi ucho ošetřil a vložil dren. Také předepsal antibiotika Amoksiklav 1g 2x denně. Chci ze dotázat, zda je možné s těmito antibiotiky a zraněním lehce sportovat? Lehce znamená, například posilovna, protahování atd. ... nic u čeho by se člověk příliš zadýchal. Děkuji za odpověď. S pozdravem

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, vzhledem k tomu, že je ucho zadrénovano, nasazená je i celková antibiotická terapie...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Antibiotika
Dobrý den. Mám zánět středního ucha a beru na to antibiotika...
Můžu sportovat při užívání atb?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám zánět v malíčku...
Antibiotika na zánět ucha a dutin
Dobrý den pane doktore jsem maminka 3 měsíčního chlapečka...
Terapie antibiotiky
Dobrý den, už čtvrtý den beru antibiotika Ofloxin...
Je možné otěhotnět když beru antikoncepci a i antibiotika
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je možné otěhotnět...
2 opary okolo pusy - jak je to možné, bere antibiotika?
Dobry den,dcera uz tyden bere antibiotika,ma spalovy...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné otěhotnět při změně antikoncepce


Je možné po jednom cvičení mít úplně rozblazněné záda?

Dobrý den v pátek jsem se začala na rehabilitacich učit cvičit SM systém, které...

Je možné po této operaci chodit na lymfatické masáže?

Dobrý den, před měsíce jsem byla na operaci křečových žil, křečové žíly mi...

Je možné poškození sluchu u 19měs. batolete


Je možné použít Canesten krém namísto Framykoinu?


Je možné použít produkt Deflagyn opakovaně?


Je možné používať galvanickú žehličku?

Dobrý deň, ked som už onko pacient a som po 2operáciach , beriem tabletkovú...

Je možné prodělat covid a neztratit chuť?

Dobrý den ležím doma s Covid. Je možné aby člověk prodělal onemocnění covid...

Je možné předcházet problémům se štítnou žlázou


Je možné při takových obtížích absolvovat manuální lymfodrenáže?

Dobrý den. Před rokem mi zjistili protilátky proti parietálním buňkám a chronický...

Je možné se na Vás obrátit s prosbou o umístění maminky k novému praktikovi?

Dobrý den, manžel má 90 letou maminku, které nyní ukončila činnost praktická...

Je možné se nakazit nějakou pohlavní chorobou při Tantrické masáži

Dobrý den, je možné se nakazit nějakou pohlavní chorobou při Tantrické masáži,...

Je možne se nakazit pohlavní chorobou


Je možné se nakazit při odběru krve?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné se nakazit po odběru krve, kdy...

Je možné se nakazit?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat..na prst mi kapla krev a dotyčná má hepatitidu...

Je možné se předávkovat po prášcích na alergii?

Dobrý den, je možné se předávkovat po prášcích na alergii? Včera večer jsem...

Je možné se vyléčit psychicky z bulimie?

Dobrý den, je to cca rok a půl co jsem trpěla bulimií,rozhodla jsem se že se...

Je možné si bez problémů sama nahmatat děložní čípek?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné si bez problémů sama nahmatat...

Je možné si na krku nahmatat kývač hlavy jako pruh na krku?

Dobrý den, je možné si na krku nahmatat kývač hlavy jako pruh na krku? Bojím...

Je možné současně užívat imunoglukan a multisanostol sirup?

dobrý den.je možné současně užívat imunoglukan a multisanostol sirup?u děti...