Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Je možné při takových obtížích absolvovat manuální lymfodrenáže?

Vnitřní lékařství Gabriela 20.9.2019

Dobrý den.
Před rokem mi zjistili protilátky proti parietálním buňkám a chronický zánět žaludku. Sliznice je atrofovaná, ale jinak žádné potíže, vředy ani předrakovinné změny. Jediný důsledek je zatím neschopnost vstřebávat vitamín b12 přirozenou cestou. Pravidelně injekčně doplňován. Můj dotaz zní, zda je při takových obtížích možné absolvovat manuální lymfodrenáže.
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, nevidím nic špatného na občasných manuálních lymfodrenážích, i s ohledem na uvedená anamnestická data. Horečnaté onemocnění, aktivní infekce, defekty, vředy na dolních končetinách, to jsou jasné kontraindikace pro tyto procedury, co ale Vy ve výčtu neuvádíte. S pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Lymfodrenáže a nafouklé břcho
Dobrý den, začala jsem chodit na přístrojovou lymfodrenáž,...
Meralgia paresthetica
Dobrý den, mám tuto poruchu asi8 let, ale nyní se prudce...
RS a lymfodrenáže.
Zdravím , prosím chtěla bych se zeptat , přístrojová...
Před týdnem jsem absolvovala artroskopii kolene
Dobrý den, 24.4., tedy před týdnem jsem absolvovala...
Jak je to možné?
Dobrý den,mám takový problém.23.7.08 jsem dostala normální...
Dobrý den, absolvovala js...
Dobrý den, absolvovala jsem několik operací vaječníků...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné otěhotnět 4 dny před menstruaci?


Je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu

Dobrý den, je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu ?

Je možné otěhotnět když beru antikoncepci a i antibiotika


Je možné otěhotnět při antikoncepci?


Je možné otěhotnět při změně antikoncepce


Je možné po této operaci chodit na lymfatické masáže?

Dobrý den, před měsíce jsem byla na operaci křečových žil, křečové žíly mi...

Je možné poškození sluchu u 19měs. batolete


Je možné použít Canesten krém namísto Framykoinu?


Je možné použít produkt Deflagyn opakovaně?


Je možné předcházet problémům se štítnou žlázou


Je možné s antibiotiky a zraněním ucha lehce sportovat?


Je možné se nakazit nějakou pohlavní chorobou při Tantrické masáži

Dobrý den, je možné se nakazit nějakou pohlavní chorobou při Tantrické masáži,...

Je možne se nakazit pohlavní chorobou


Je možné se nakazit při odběru krve?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné se nakazit po odběru krve, kdy...

Je možné se nakazit?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat..na prst mi kapla krev a dotyčná má hepatitidu...

Je možné se předávkovat po prášcích na alergii?

Dobrý den, je možné se předávkovat po prášcích na alergii? Včera večer jsem...

Je možné se vyléčit psychicky z bulimie?

Dobrý den, je to cca rok a půl co jsem trpěla bulimií,rozhodla jsem se že se...

Je možné si bez problémů sama nahmatat děložní čípek?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné si bez problémů sama nahmatat...

Je možné současně užívat imunoglukan a multisanostol sirup?

dobrý den.je možné současně užívat imunoglukan a multisanostol sirup?u děti...

Je možné takto otěhotnět?

Dobry den, s pritelem jsme se mazlili a on poté ejakuloval na me břicho. Trochu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bílé pupínky na okraji žaludu

Dobrý den, Už delší dobu mi hlavou běží jedna otázka, na kterou bych se chtěl...

Hořko v ústech

Dobry den uz asi 4 dny mam velice hořko v ustech (Celodenne be jen po jidle...

Bolesti lýtek

Dobrý den, Už delší dobu mě trápí bolesti lýtek, dá se říct, že po jakékoliv...

Bulka v podpaží


Hemeroidy

Dobrý den chtěla jsem se poradit.Dva měsíce poporodu jsem oěvila hemeroidy ale...

Cervikokraniální syndrom

Dobrý den, již půl roku mám potíže s krřní páteří. Byl jsem u lékaře, který...

Rakovina jater

Dobrý večer, chci se zeptat dá se rozpoznat rakovina jater bez punkce jatry?

Bolest varlete


Bolest zad


Divný pocit levého varlete

Dobrý den,mám takový divný pocit u levého varlete.Přídě my ze tam mam i menší...

Pálení kůže na penisu

Prosím o radu.Měl jsem pohlavní styk s kondomem a druhý den mě začala pálit...

Bolest dolních končetin


Svědění klitorisu

Dobry Den. Uz druhy den me trapi silne svedeni klitorisu a okoli. V pochve...

Červené fleky

: Dobrý den, přibližně před 10 dny se mi začaly objevovat červené fleky, nejdříve...

Mírná trombocytóza a leukocytóza


Srdeční arytmie


Zánět moč.cest a CRP

Dobrý den,mám neustálé opakující zán. moč. cest. Leukocyty < plné pole,bakterie...

RTG plic

DOBRY DEN CHTĚL BYCH VAS POPROSIT O VAŠ NAZOR KE SNIMKU RTG DĚKUJI

Kolaps

Dobrý den, jsem po operaci discize ureteroely, která probehla dobře v celkové...

Zvýšené hodnoty krevního obrazu a jaterních testů


Reklama
Zavřít