Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je možné vyloučit těhotenství?

Lucie 21.5.2015

Dobrý den, mám dotaz ohledně prvního a nechraneneho pohlavního styku. Nedávno mi bylo 15 let a ja měla se svým dlouhodobým přítelem první pohl.styk v dubnu ale bez ochrany a ja zároveň neužívala antikoncepci ale u přítele nedosklo k vyvrcholení..dával si pozor aby se právě nic takového nestalo. Další den jsem měla špatný pocit a strach i když jsem věděla ze se do mě přítel "neudělal" a tak jsem se rozhodla ze si koupím Postinor2 (v příloze bylo psáno ze se musí užit nejpozději do 72 hodin ja jsem si jej oba vzala do 50h) tak uz jsme začala byt klidnější..věděl o tom pouze přítel a ma kamarádka, rodičům jsme se svěřit nemohla i když mi bylo 15 tak s tim mají strašný problém. I po užití Postinoru jsem si pro jistotu ještě 11 dni od nechraneneho sexu udělala těhotenský test a ten vyšel negativní tim se mi opět ulevilo, ale stejně jsem měla pořad špatný pocit protože došlo ke změně mého každodenního posevniho vytoku(připomíná lepkavý, nezapachajici nosní hlen) a v době když jsem dostala menstruaci tak mě pobolivala prsa (ale slyšela jsme ze u některých zen je to v době menstruace normální)ale zase další plus bylo ze jsem dostala uz dvakrát menstruaci bez jakéhokoli narušení mého normálního cyklu který probíha takto uz 2 roky.
Omlouvám se za dlouhý text a zároveň doufám ze je z toho můj problém dostatečně pochopitelný a prosim o Váš názor a jestli by mi mohla byt podána odpočet jestli je možné uplne vyloučit těhotenství?
Dekuju mockrát!

Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, téměř se stoprocentní jistotouu můžete těhotenství vyloučit. Při pohlavním styku nedošlo k ejakulaci do pochvy, vzala jste pohotovostní antikoncepci a těhotenský test máte negativní. Navíc jste už od oné události dvakrát normálně odmenstruovala. Nebojte se, všechno bude v pořádku.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Možné těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. Měsíc jsme měli s přítelem...
Možné těhotenství
Dobrý den, prosím o radu. Poslední menstruace byla...
Možné těhotenství?
Dobrý den je mi 28 , tři roky jsem měla Mirenu , 3.10...
Možné těhotenství?
Dobrý den. Je mi 15let. Od 12ti mám menses nepravidelný...
Možné těhotenství?
Dotaz ohledně rěhotenství. Dobrý den, na to , že...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné těhotenství?


Je možné těhotenství?


Je možné těhotenství?


Je možné týden na to darovat krev?




Je možné už vyloučit otěhotnění?


Je možné užit Clotrimazol 200 při mykóze během kojení?


Je možné užívat Brufen v kombinaci s léky na vysoký tlak?


Je možné užívat Deoxymykoin a Nimesil?


Je možné vydržet?


Je možné vysadit léky na vysoký tlak?




Je možné zjistit, kdy žena měla naposledy pohlavní styk?


Je možné zkrátit jednu končetinu?


Je možné změnit ortodoncii v průběhu léčby?


Je možné zvládnout případné těhotenství po infarktu myokardu ?


Je možné že jsem těhotná?


Je možné že mám jen vyšší srážlivost krve?


Je možné že mám panickou ataku ?


Je možné že mám zánět slepého střeva?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Oteklé lýtko, tromboza vyloučena

Dobrý den, pane doktore, 18.12 jsem Vám psala dotaz na téma "Nateklé lýtko bez...

Co na bolavé a namožené svaly

Mám alergii na některé složky běžně dostupných léků (především ibuprofet, ketazon),...

Panenská blána

Dobrý de chtěla bych se zeptat zda je možné když si tam strčim prsty ze necítím...

Bolest pravého ramene a okolí

Dobrý den,od června lońského roku mě bolelelo s přestávkami pravé rameno,vždy...

Bolest v oblasti slepého střeva ale na levé straňě

Dobry den, Lékaři... dnesk ráno jsem se probudil v bolestech na levé straňě...

Vystouplé žebro

Dobrý den, pane doktore je obvyklé, aby bylo jedno žebro vystouplé víc jak...

Odstranění pupínku na nose

Dobrý den, mám dotaz - šest let mám na nose pupínek podobný akné ale vymáčknout...

Rychlé přibírání na váze u ženy po čtyřicítce

Dobrý den, je mi 44 let, před 4 měsíci jsem vážila 56 kg, nyní mam 62-63 kg,...

Akutní zánět žaludku, jícnu a špatnou funkci žlučníku

Dobrý den, doktor mi diagnostikoval akutní zánět žaludku, jícnu a špatnou funkci...

Jít naočkování při růstu zubů?

Dobrý den. Tento týden máme jít na první dávku očkování povinné hexavakcíny...

Vystouplé žebro na jedné straně

Dobrý den, chci se zeptat, jestli nevadí, když mám to jedno žebro dole, myslím...

Bulka na krku

Mam bulku v krku pod uzlinami nemohu poradne polikat jak piti tak jidlo mam...

Podezření na rakovinu vaječniķu

Dobrý den, před rokem jsem ležela v nemocnici, kde mi našli cystu na levém vaječniků....

Bolest břicha

Dobry den, rada bych Vas pozadala o radu. Od odstraneni zlucniku 5/2013 pro...

Kolísavý tlak

Přeji dobrý den. Je mi 70 let a neberu zatím žádné léky. Zatím jsem odstranil...

Úraz ruky

dobrý den, kamarád mě omylem shodil na zem a já spadnul na zápěstí mám to velmi...

Štítná žláza a uzly

Dobrý večer,včera jsem vám posílala otázku ohledně čtyř 6mm uzlíků v isthmu...

Čočka oka

Dobrý den, budu mít možná stupidní dotaz, ale zajímá mne jestli se dá nějak...

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Trombóza?

Dobrý den, cca 10 dní mně bolí lýtko pravé nohy. Do včerejška bylo oteklé i...

Zavřít reklamu