Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Mohly by být bolesti očí od štítné žlázy?

Oči Iva 23.6.2017

Dobrý den, již asi 14 dní mě střídavě silně bolí oči, pociťuji za nimi tlak, pálení, nepříjemné pocity při pohledu nahoru a do stran, někdy mám pocit, že mi oči "vylezou z důlků". Na pár dní mě ale bolest přešla, teď se vrátila. Léčím se s autoimunitní tyreoditis, před týdnem jsem byla na kontrole a p.doktorka mi přidala euthyrox. Přiznávám se, že jsem v poslední době brala léky nepravidelně (mám brát 5x týdně 1/2 tbl 50 a 2 x týdně 1tbl 50). Byla jsem i na vyšetření u očního lékaře, dostala jsem atb kapky na zánět v očích, ale tlak i oční pozadí v pořádku. Mohly by být bolesti očí od štítné žlázy i přes to, že se léčím se sníženou funkcí šž? Mám teď psychicky náročné období. Moc děkuji, Iva

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, oční příznaky patří obecně do klinického obrazu hyperthyreosy, zvýšené funkce...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nemoc štítné žlázy
Dobrý den, je při takových to hodnotách štítné žlázy...
Hormony štítné žlázy
Dobry den, při preventivní prohlídce mi byla zjištěna...
Sono štítné žlázy
Dobrý den, dnes jsem byla na sonu štítné žlázy a ve...
Snížená funkce štítné žlázy
Dobrý den, na základě obecně udávaných příznaků mám...
Snížená funkce štítné žlázy
Dobrý den, byli mi naměřeny tyto hodnoty S_TSH 5,860...
Odstranění štítné žlázy
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat když mám zvýšenou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mohlo by se přeci jen jednat o chlamydie?

Dobrý den, v listopadu/prosinci minulého roku jsem trpěl chlamydiovou infekcí...

Mohlo by to být astma?


Mohlo dojít k nějakému poškození plodu třeba z předávkováni zinkem?

Dobrý den, předem se omlouvám možná za hloupý dotaz, který mě ale trápí. Čím...

Mohlo dojít k otěhotnění při orálním styku?

Dobry den,mám asi hloupý dotaz,ale rada bych se zeptala na podobnou otázku jako...

Mohlo jednat o nádor na slinivce?

Dobrý den, předevčírem, tj. 20.12,, jsem se ráno zvážil (asi po týdnu) a...

Mohlo jít o epileptický záchvat?

Dobrý den, má 6-ti letá dcera včera prodělala divný "záchvat", při kterém byla...

Mohlo se jednat o krev?

Vážená paní doktorko, dovolte mi dotaz. Sleduji stolici na přítomnost krve....

Mohlo se stát, že se bursa obnovila?

Dobrý den, v květnu minulého roku mi byla u pravého ramene provedena bursektomie....

Mohlo to být akutrauma?

Dobrý den, cca 3 týdny mi zaléhá pravé ucho s tím, že mám pocit že na něj hůře...

Mohlo to ublížit miminku?

Dobry den, jsem ve 22 tt a byla jsem na puncich (alkohol jsem nepila), kde jsem...



Mohou beta blokátory zhoršovat noční reflux?

<p>Dobrý den, mám problém se spánek a s nočním refluxem od doby, kdy musím užívat...

Mohou být postiženy i svaly v orofaciální oblasti?

Dobrý den, přes 20 let se léčím s Bechtěrevovou chorobou. Chtěla jsem se zeptat,...

Mohou léky za ztučnění jater a slinivky?

Dobrý den, přibližně dva roky mám při pohybu v levém podžebří svíravou bolest...

Mohou leukémii vyvolat léky?

Dobrý den, moje kamarádka nedávno onemocněla leukémií. Před několika měsíci...

Mohou mít rotaviry trvalé následky?


Mohou parazié zhoršovat astma?


Mohou problémy s vyprazdňováním souviset s onemocněním zad?


Mohou proplachy nose uskodit?

Dobry den, narazil som na alternativnu liecbu - totizto nakapat si do nosa...

Mohou přípravek Tebokan užívat mladí lidé?
