Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možná léčba

Ladislav . 21.10.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, má obtíž spočívá v závratích, přičemž nejintenzivnjější jsou v polože v leže. Vyloučeny mi bylo orl, srdeční obtíže i RS. neurolog mě poslal za fyzioterapeutem a ten mě jen "prořkupnul", ale bylo to prakticky bez efektu. Chtěl bych se zetpat, pokud jsou typu polohové závratě, jakým způsobem se léčí a zhruba jak dlouho. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jiří Marek


Bez znalosti klinického stavu těžko soudit. Dle Vašeho popisu však bude nejdůležitější bude najít šikovného a zkušeného fyzioterapeuta, případně lékaře,který se aktivní fyzioterapii věnuje( v Praze klidně můžete zajít i po objednání ke mě). pokud budete mít správnou léčbu, bohužel ne každý fyzioterapeut je schopen správně pomoci, správně vysvětlit cvičení, které musí být zcela konkrétní dle situace a jednotlivé svalové balance a vysvětlí současně i ergonomické podmínky nejen pro zlepšení ale i pro postupnou stabilizaci stavu. Časově nelze nic předvídat. Dle popisu a Vašeho věku by to však mělo být v týdnech.Maximálně.

Související dotazy

Léčba rabeprazolem
Dobrý den, doktor mi předepsal apo rabeprazole 20 mg...
Fibromy na penisu
Dobrý den mám tyto bradavicky na penisu. O co se jedná...
Možná infekce od akvarijních ryb
Dobrý den, Mám obavu z kožní nákazy mykobakteriózou....
Biologická léčba osteroporozy
Dobrý den, můžete mi prosím sdělit v čem spočívá biologická...
Léčba artrózy
Dobrý den pane doktore, moje maminka (61 let) má...
Kondylomana, roztroušná skleróza a biologická léčba
Dobrý den, byly mi diagnostikovány kondylomata. Zároveň...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možná infarkt


Možná infekce hpv v těhotenstvi


Možná infekce od akvarijních ryb


Možná infekce po bodnutí hmyzem


Možná infekce při Arteoskopii kolene


Možná infekce viru HIV?


Možná kapavka


Možná kombinace léků?


Možná kondylomata


Možná krátká uzdička penisu


Možná mononukleóza?


Možná monoukleoza


Možná nákaza


Možná nákaza borélií?


Možná nákaza hepatitidou typu C, HIV

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat na riziko nakažení hepatitidou typu C nebo...

Možná nákaza HIV

Dobry den, potrebuji pomoc a odpoved od infektologa. Bohuzel jsem se asi nakazil...

Možná nákaza klíštětem

Dobrý den, včera odpoledne mi bylo vytáhnuto z těla již nasáté klíště přímo...

Možná nákaza kvasinkovou infekcí

Dobrý den moje přítelkyně má kvasinkovou infekci a teď mám červené tečky na...

Možná nákaza na gynekologii

Vážený pane doktore, dnes jsem byla na gynekologické prohlídce a jsem ve...

Možná nákaza neštovicemi


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×