Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Může penis vniknout do jiné díry?

Lenka . 16.9.2015

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné, že při sexu se dá vniknout místo do pochvy, tak i do močové trubice, nebo je to nesmysl? Pokud to jde, mohou pak nastat nějaké problémy? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, pochvu si s močovou trubicí určitě nezpletete

Související dotazy

"díry na penisu"
Dobrý den, přítel má na penisu jak on to popisuje...
Díry v zubech
Dobrý den, Mám na zubech díry pravděpodobně od bakterií....
Penis
Dobrý den, můj přítel má na penise takové pupinky ,...
Penis
Chtel bych se zeptat jestli 16cm penis v 14letech je...
Penis
Dobrý den, asi před 3-4 dny se mi objevila bulka na...
Vyrážka penisu
Dobry den, jiz rok mam problem s penisem po sexu se...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může na slunce při užívání Amoksiklavu?


Může náhlý stres způsobit prasknutí cévky a krvácení do mozku?


Může neštovice přenášet osoba, která už je měla?


Může Nitrofurantoin-ratiopharm snížit účinky antikoncepce Lunafem?




Muže otehotnet


Může otěhotnět?


Může otěhotnět?


Muže ovlivnit pervitin test HIV a žloutenky




Může podrážděná slinivka vyvolat celiakii ?


Může pravidelný dlouhý spánek způsobit zdravotní problémy?


Může savo poškodit plod?


Může se celiakie projevit až v těhotenství?


Může se děloha při porodu "unavit"?


Může se embolie vrátit?


Může se jedna a tatáž chřipka zopakovat během jednoho měsíce?


Může se jednat o anorexii?


Může se jednat o astma?

Dobrý den,je mi 16 let a mám takový menší problém.Již asi půl roku mě občas...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Depo provera


Autoimunitní thyreoiditida versus revma?

Dobrý den,mám na Vás dotaz. Mám autoimunitní thyreoitidu se kterou se léčím...

Nedozrávání vajíček

Dobrý den, asi 4 měsíce (od listopadu) se s manželem pokoušíme o miminko....

Kopřivka, puchýře

Dobrý den.Jsme po mozkové přihodě 2roky.Kopřivka se mi vyskytla po příhodě.Veškeré...

Nitroocni tlak

Dobry den pane doktore, uz jsem Vam kdysi psal. Muj problem je, ze mam hranicni...

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Folikulitida


Brnění malíčku u nohy


Změna chuťi

Dobrý den, během posledních cca 2 měsíců se mi třikrát stalo, že jsem ztratila...

Clostridium difficile


Pálení jazyka

Dobrý den,chci se zeptat.Pali mě už asi týden jazyk hlavně přední část a trochu...

MUDr. Oldřich Zajíček

Praktický lékař pro dospělé

Stolice

Dobrý den,má takový nepříjemný problém. Asi tak rok a půl mám stolici tak 6x...

Bolest a tlaky hlavy


Porucha růstu


Otěhotnění při menstruaci

Můžu otěhotnět při menstruaci a k tomu beru kyselinu listovou?

Salmonela a přenos infekce


Lipomy

Dobrý den, Na zádech se mi zhruba pred 5ti lety udelala zhruba dvoucentimetrova...

Cirhóza jater

Cirhóza, lidově ztvrdnutí jater, je onemocnění charakterizované poškozením a...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×