Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může penis vniknout do jiné díry?

Urologie Lenka 20.9.2015

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné, že při sexu se dá vniknout místo do pochvy, tak i do močové trubice, nebo je to nesmysl? Pokud to jde, mohou pak nastat nějaké problémy? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urogynekologie, Urologie‎ Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Dobrý den, pochvu si s močovou trubicí určitě nezpletete...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

"díry na penisu"
Dobrý den, přítel má na penisu jak on to popisuje...
Malá boulička u anální díry
U anální díry nahoře, skoro u vaginální díry mám jakou...
Díry v zubech
Dobrý den, Mám na zubech díry pravděpodobně od bakterií....
Penis
Dobrý den, můj přítel má na penise takové pupinky ,...
Penis
Chtel bych se zeptat jestli 16cm penis v 14letech je...
Vyrážka penisu
Dobry den, jiz rok mam problem s penisem po sexu se...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může nějaký silný úder do varlat způsobit v budoucnu například varikokélu, torzi varlete

Dobrý den,může nějaký silný úder do varlat způsobit v budoucnu například varikokélu,torzi...

Může neštovice přenášet osoba, která už je měla?


Může Nitrofurantoin-ratiopharm snížit účinky antikoncepce Lunafem?




Může Nolpaza pomoct na silné žlučníkové koliky?

Dobrý den, celý loňský rok jsem měla cca 1x za měsíc velmi silné žlučnikove...

Muže otehotnet


Může otěhotnět?


Může otěhotnět?


Muže ovlivnit pervitin test HIV a žloutenky




Může podrážděná slinivka vyvolat celiakii ?


Může poškodit teflon vývoj plodu?

Dobrý den, jsem ve 23 týdnů těhotenství a už nějakou dobu používám hrnce s teflonovým...

Může pravidelný dlouhý spánek způsobit zdravotní problémy?


Může savo poškodit plod?


Může se celiakie projevit až v těhotenství?


Může se děloha při porodu "unavit"?


Může se do jednoho roka proměnit HIV vir v AIDS?

Dobrý den,chci se zeptat,pokud se člověk nakazí virem hiv a řekněme že ten člověk...

Může se embolie vrátit?


Může se i přes to jednat o anginu?

Dobrý den, uz pres tyden jsem nemocná ovšem, v pondeli se mi udělaly tyto puchyrky....