Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

ŠTÍTNÁ ŽLÁZA

Endokrinologie Monika 21.3.2016

dOBRÝ DEN ,PROSÍM VÁS MÁM ZVÝŠENOU ŠTÍTNOU ŽLÁZU PREJ HYPO..MÁM LÉKY LETROX 50 CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT BERU TEN PRÁŠEK OD 11.3 DNES JE 21:3 2016 CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT JE MOŽNÉ ŽE PO TOM PRÁŠKU UŽ NEMÁM TAK NAFOUKLÉ BŘICHO VŽDY JSEM TRPĚLA NA NADÝMÁNÍ NYNÍ JE BŘICHO MĚKČÍ MÁM POCIT ŽE JSEM I ASI O 3-4 KG ZHUBLA JE TO MOŽNÉ TAKÉ PRSA NEMÁM TAK NADMUTÁ JSOU UVOLNĚNÁ .PRÁŠEK SNÁŠÍM DOBŘE ,TROCHU MÁM KAŠEL ALE JEN MÍRNÝ NEMÁM HO PO CELÍ DEN ,BYLA JSEM TROCHU NASTYDLÁ ,bERU JEŠTĚ NEUROL A TRITIICO .nEUROL JSEM BRALA ASI OD 5.3 1-2 DENNĚ NYNÍ SE HO SNAŽÍM PO DOMLUVĚ S LÉKAŘKOU VYSADIT ,dĚKUJI ZA ODPOVĚD m.d.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Vážená paní Moniko, pravidelné užívání Letroxu by mělo normalizovat koncentrace příslušných hormonů v krvi a ve tkáních a postupně vést ke zmírnění nebo vymizení příznaků snížené funkce štítné žlázy. Vzhledem k přirozenému kolísání koncentrací hormonů se obvykle jejich úroveň laboratorně kontroluje jednou v zimním a jednou v letním období roku. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svůj problém se štítnou žlázou. Po dvou...

Štítná žláza

Dobrý den,chtěla bych se zeptat mam jit na operaci se žlučnikem brani tomu vysoký...

Štítná žláza

Dobrý den, je mi 39 let a se sníženou funkcí štítné žlázy se léčím již 17 let....

Štítná žláza

Dobrý den, dnes jsem byla na ultrazvuku štítné žlázy. Trpěla jsem sníženou funkcí...

Štítná žláza

Dobrý den, chtěla bych požádat o vysvětlení mých laboratorních výsledků hormonů...

Štítná žláza

Dobrý den, při sonu štítné žlázy mi byl nalezen uzel 1*1*2cm,s difusním výrazným...

Štítná žláza

Dobrý den,byla zjištěna štítná žláza před par lety když jsem obvodní doktorce...

Štítná žláza

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor. Mám potíže už pár let s permanentní...

Štítná žláza

Dobrý den, při sonu štítné žlázy mi byl nalezen uzel 1*1*2cm,s difusním výrazným...

Štítná žláza

Dobrý den, byl mi dělán rozbor krve, kde vyšel výsledek tsh 4,8. Po měsíce se...

Štítná žláza

Dobrý den, asi před měsícem jsem začala pozorovat silné tlaky v hlavě, nejdříve...

Štítná žláza

Dobrý den, maminka měla při odběrech u praktika 27.7.18 THS 5,430 fT4 12,3....

Štítná žláza

dobry den jsem po punkci uzliu v SZ je to 10dni raekce je takova ze se mi spatne...

Štítná žláza

Dobrý večer.Mám nález na štítné žláze.ŠTÍTNÁ ŽLÁZA JE NEZVĚČENA,LEHCE NEHOMOGENNÍ,DIFUZNĚ...

Štítna žľaza

Príjemný dobrý deň, pri odbere krvi na hormóny štítnej žľazy som mala zistené...

Štítná žláza

Dobrý den, mám takový dotaz. Chodím se léčit se štítnou žlázou (snížená funkce)...

Štitná žláza

mam problémi s křečemi v těle moje hodnoty štitné žlázy jsou TSH 0.741 T4 60-180...

Štítná žláza

Přeji hezký den Moje manželka 49let se léčí se štítnou žlázou - zvýšenou....

Štítná žláza

Dobrý den. mám takový problém. jsem 3 měsíc po uměle vyvolaném potratu, respektive...

Štítná žláza

Předepsání léku při free T4 13,5(12,0-22.0) a protilátky ATPO 191,6 Dobrý...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Z penisu mi vytéka čirá a někdy bílá až nažloutlá tekutina

Dobrý den, je mi 24 let, před třemi měsíci jsem zpozoroval znečištěné spodní...

Panická ataka/Spánková apnoe

Dobrý den, cca 2 roky se léčím s panickou poruchou, zvládám to dobře. Panické...

Cerny pupínek

Dobry den. Jiz asi mesic nebo dva mam cerny pupinek na zadku. Ale zrovna v...

Kožní vyrážka v oblasti třísel.

Dobrý den, zhruba před měsícem se mi v oblasti třísel objevil tento kožní problém....

Extrakce zubů moudrosti:

Dobrý den, za dva týdny mám jít na plánovanou extrakci zubů 8 v analgosedaci....

Pří erektivním stavu penisu nedokážu přetáhnout předkožku

Dobrý den mám takový problém. Při klidovém stavu penisu dokážu předkožku přes...

Nelze přetáhnout předkožku přes žalud

Dobrý den. Mám problém s předkožkou. Nemohu ji přetáhnout přes žalud. Co mám...

Fleky na čele

Dobrý den.Mám dotaz:Občas jednou za tři až čtyři týdny se mi udělá jeden středně...

Ovulace při hormonální antikoncepci

Dobrý den, mám možná trošku hloupý dotaz, ale je možné, že při užívání hormonální...

Nemohu přetáhnout předkožku

Dobrý den je mi 15 a nemohu přetáhnout předkožku ani když mám erekci i když...

Bolest prsu

Dobrý den, Měla bych na vás dotaz jen abych byla klidnější. Už druhý den mě...

Vypadlá plomba a strach ze zubaře

Hezký den, Asi před půlrokem mi se mi zřejmě odlomil kus plomby ze zubu....

Při erekci nelze přetáhnout předkožku přes žalud

Dobrý den, mám problém s penisem. Při erekci nelze přetáhnout předkožku přes...

Poranění bříška prstu

Zdravím, 1.1. kolem 17 hodiny jsem si uřízl polštářek prsteníčku pravé ruky...

Kvasinková infekce v ústech

Dobrý den, před dvěma týdny jsem na doporučení plicního lékaře začala dvakrát...

Kam lze přetáhnout předkožku při erekci?

Dobry den, mam na Vas takovy dotaz. V klidnem stavu jde predkozka pretahnout...

Bulka na tvrdém patře

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych vás tímto požádat o radu: v ústech nahoře,...

Migréna a antikoncepce

Dobrý den, již více než 10 let užívám hormonální antikoncepci (momentálně yosefinne...

Kolaps plicní tkáně po covidu

Dobrý den. Před měsícem jsem prodělal Covid. Při stálých dýchacích potížích...

Injekce proti srážlivosti krve

Dobrý den, mám dotaz ohledně podávání injekcí proti srážení krve např. Fraxiparinu...

Reklama