Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Štítná žláza

Endokrinologie Hanka 1.10.2009

Dobrý den, asi před měsícem jsem začala pozorovat silné tlaky v hlavě, nejdříve jen občas, teď už pořád, také mám pocit jakoby škrcení a tlak v ústech na horním patře, padají mi neúměrně vlasy. Nemůže to souviset se štítnou žlázou? Moc děkuji.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Ano, může, doporučuji vyšetření na endokrinologii ev. ORL a dle výsledků další postup.

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svůj problém se štítnou žlázou. Po dvou...

Štítná žláza

Dobrý den,chtěla bych se zeptat mam jit na operaci se žlučnikem brani tomu vysoký...

Štítná žláza

Dobrý den, dnes jsem byla na ultrazvuku štítné žlázy. Trpěla jsem sníženou funkcí...

Štítná žláza

Dobrý den, chtěla bych požádat o vysvětlení mých laboratorních výsledků hormonů...

Štítná žláza

Dobrý den, při sonu štítné žlázy mi byl nalezen uzel 1*1*2cm,s difusním výrazným...

Štítná žláza

Dobrý den,byla zjištěna štítná žláza před par lety když jsem obvodní doktorce...

Štítná žláza

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor. Mám potíže už pár let s permanentní...

Štítná žláza

Dobrý den, při sonu štítné žlázy mi byl nalezen uzel 1*1*2cm,s difusním výrazným...

Štítná žláza

Dobrý den, byl mi dělán rozbor krve, kde vyšel výsledek tsh 4,8. Po měsíce se...

ŠTÍTNÁ ŽLÁZA

dOBRÝ DEN ,PROSÍM VÁS MÁM ZVÝŠENOU ŠTÍTNOU ŽLÁZU PREJ HYPO..MÁM LÉKY LETROX...

Štítná žláza

Dobrý den, maminka měla při odběrech u praktika 27.7.18 THS 5,430 fT4 12,3....

Štítná žláza

dobry den jsem po punkci uzliu v SZ je to 10dni raekce je takova ze se mi spatne...

Štítná žláza

Dobrý večer.Mám nález na štítné žláze.ŠTÍTNÁ ŽLÁZA JE NEZVĚČENA,LEHCE NEHOMOGENNÍ,DIFUZNĚ...

Štítna žľaza

Príjemný dobrý deň, pri odbere krvi na hormóny štítnej žľazy som mala zistené...

Štítná žláza

Dobrý den, mám takový dotaz. Chodím se léčit se štítnou žlázou (snížená funkce)...

Štitná žláza

mam problémi s křečemi v těle moje hodnoty štitné žlázy jsou TSH 0.741 T4 60-180...

Štítná žláza

Přeji hezký den Moje manželka 49let se léčí se štítnou žlázou - zvýšenou....

Štítná žláza

Dobrý den. mám takový problém. jsem 3 měsíc po uměle vyvolaném potratu, respektive...

Štítná žláza

Předepsání léku při free T4 13,5(12,0-22.0) a protilátky ATPO 191,6 Dobrý...

Štítná žláza

Dobrý večer,chtěla jsem se Vás zeptat- léčím se se štítnou žlázou od mých cca...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Toceni hlavy, bolesti břicha, pocit na zvracení

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Zhruba před měsícem a půl jsem dostal nějakou virózu...

Bolest varlat

Už asi týden mě bolí levé varle, občas i prave. Jsem sportovec a bolest se zvýší...

Bolest klitorisu

Dobrý den, Už mě 4 dny bolí klitoris,bolí na dotek nebo když si sednu a při...

Při polknutí vyskočí prstem hmatatelné těleso

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může způsobovat, když mi při polknutí vyskočí...

Nehojící se hnisavý strup

Dobrý den, poprosil bych o rady s hnisavým strupem. Mám ho přímo ve "zlomu...

Tebokan a Hericium

Dobrý den, jaký máte názor na současné užívání léku Tebokan (1x120 mg, případně...

Rozbor krve - bílé krvinky

Dobrý den, nedávno mi dělali rozbor krve a paní doktorka říkala, že s testy...

Dona

Dobrý den, je mi 59 let, mám ankylozující spondyloartritis. Mimo jiné i artrozu...

Svědění kůže při onemocnění jater

Dobrý den, již 12 let mám primární biliární cirhózu. Nyní jsem čekatelka na...

Ozařování nádoru prostaty

Dobrý den, otec je po operaci prostaty, kdy mu byla odstraněna celá prostat,ale...

Angina

Dobry den, asi pred 10ti dny me zasalo skrabat v krku. V pondeli me zacala...

Ureaplasma

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na infekciu ureaplazmy. Pred piatimi rokmi...

Křupání v lokti

Dobrý den, mám problémy s loktem.Je mi 16 let a v posilovně při cvičení mi něco...

Oční záblesky

Hezký den, chtěl bych poprosit o radu, nasměrovat (neurolog, oční, psychiatr),...

Koronografie

Dobrýden chtěla bych se zeptat zda si mohu nechat provést koronografii bez lékařského...

Zvýšení lipázy

Dobrý den již 3 měsíce mám zvýšenou lipázu (1,36) a dodržuji, co mně doporučil...

Krvácení z penisu

Dobrý den. Při Erekci se mi z penisu spustila spousta krve ( žádné povrchové...

První sexuální styk

Dobrý den, chtěla bych se když do mě muž vnikne poprvé a jsem panna jestli mě...

Mám dlouhodobé problémy s kolenem.

Dobrý den. Mám dlouhodobé problémy s kolenem. Vše to začalo na jednom běžeckém...

14 dní trvající menstruace, bolesti břicha, nevolnost

Dobry den, uz 14. den mam menstruaci, stale dost silnou, a zatim nevypada ze...

Reklama
Zavřít