Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Štítná žláza

Endokrinologie schwedka 21.9.2010

Dobrý den. mám takový problém. jsem 3 měsíc po uměle vyvolaném potratu, respektive porodu ( kvůli gen.vadě) a asi měsíc a půl na to, jsem začala pociťovat pocit čehosi v krku..začalo se mi i hůř dýchat...ze začátku mě trápily i žal.šťávy, které se mi vracely do krku, na to mi byl nasazen orthanol..ten stále beru, ale pocit čehosi v krku stále přebývá...obv.lékař mě poslal na sono krku, tam jsem pravý lalok měla ¨mírně zvětšený s mírnou nehomogenitou a proto jsem byla poslána na krev, ze které mi zjistili nejprve hraniční hodnoty a poté jsem měla vše v pořádku..žádná léčba nenasazena a k jinému lékaři jsem nebyla poslána..Z ORL mi bylo doporučeno nasazení léčby, že mi pohmatem na krku řekl, že to opravdu může být od toho, že ji mám zvětšenou..je možné si zažádat u obvodního lékaře návštěvu endokrinologa sama? 5.10.2010 jsem poslána na endoskopii...z té by mi také poznali, jestli mám v pořádku štítnou žlázou? Problém při jídle nemám, při spánku také ne...kolikrát po ránu mi je lépe a během dne, kdy se na to více soustředím, tak je to horší...už nevím, co mám dělat...narušuje mi to každodenní život..ba mě to dokonce obtěžuje, psychicky se cítím skvěle, ale ten pocit mě obtěžuje...v práci mám navíc stres a ten mi nepřidává..s přítelem bychom chtěli co nejdříve zase miminko, ale obávám se, že když mi pořád bude takhle bídně, tak se do toho nevrhnu...přestane mi to vůbec někdy? přestala jsem kouřit, pít alkohol...beru poctivě vitaminy...ale psychikou to není, tím si jsem stoprocentně jistá...jen bych vás chtěla poprosit o radu, na koho jiného se ještě obrátit a čím by to eventuelně mohlo být...díky moc. Z

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, měla byste se podrobit endoskopii, která si prohlédne jícen zevnitř /protože tento pocit může pocházet také z jícnu, ale endoskopie štítnou žlázu nevyšetří/ a na endokrinologii můžete jít sama bez doporučení, jen se připravte na delší objednací doby. Pokud jsou ale hodnoty štítné žlázy v normě, není důvodu, aby se nasazovaly nějaké léky. Zkuste ještě ORL pracoviště, opakujte návštěvu, ale až budete mít za sebou endoskopii. Hezký den.

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza

Dobrý den, při sonu štítné žlázy mi byl nalezen uzel 1*1*2cm,s difusním výrazným...

Štítná žláza

Dobrý den, byl mi dělán rozbor krve, kde vyšel výsledek tsh 4,8. Po měsíce se...

ŠTÍTNÁ ŽLÁZA

dOBRÝ DEN ,PROSÍM VÁS MÁM ZVÝŠENOU ŠTÍTNOU ŽLÁZU PREJ HYPO..MÁM LÉKY LETROX...

Štítná žláza

Dobrý den, asi před měsícem jsem začala pozorovat silné tlaky v hlavě, nejdříve...

Štítná žláza

dobry den jsem po punkci uzliu v SZ je to 10dni raekce je takova ze se mi spatne...

Štítná žláza

Dobrý večer.Mám nález na štítné žláze.ŠTÍTNÁ ŽLÁZA JE NEZVĚČENA,LEHCE NEHOMOGENNÍ,DIFUZNĚ...

Štítna žľaza

Príjemný dobrý deň, pri odbere krvi na hormóny štítnej žľazy som mala zistené...

Štítná žláza

Dobrý den, mám takový dotaz. Chodím se léčit se štítnou žlázou (snížená funkce)...

Štitná žláza

mam problémi s křečemi v těle moje hodnoty štitné žlázy jsou TSH 0.741 T4 60-180...

Štítná žláza

Přeji hezký den Moje manželka 49let se léčí se štítnou žlázou - zvýšenou....

Štítná žláza

Předepsání léku při free T4 13,5(12,0-22.0) a protilátky ATPO 191,6 Dobrý...

Štítná žláza

Dobrý večer,chtěla jsem se Vás zeptat- léčím se se štítnou žlázou od mých cca...

Štítná žláza

Dobrý den,před rokem mě bylo zjištěno TSH 5,1 a lékařka mě nasadila letrox 50...

Štítná žláza

Dobrý den, léčím se na hypotyreosu již od 18 let, nyní mi doktor indikuje letrox...

Štítná žláza

Dobrý den, velice Vám děkuji za odpověď akorát co jsem se dočetla o Euthyroxu,...

Štítná žláza

Byla jsem na odběru krve kde se zhoršily výsledky štítné žlázy, před tím byly...

Štítná žláza

Dobrý den. Ještě bych ráda k předchozímu dotazů ohledně štítné žlázy doplnila,...

Štítná žlaza

Dobrý den , byla jsem po IVF a přestala jsem brat leky na štítnou žlazu , protože...

Štítná žláza

Dobrý den, je mi 26 let, jsem výrazně obézní. V nedávné době můj lékař zjistil...

Štítná žláza

Dobrý den,do přílohy jsem vložila výsledky vyšetření,na kterých jsem byla. Paní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Injekce na ředění krve a interakce

Pane doktore,paní doktorko,na zánět žil na noze si píchám Zibor denně ,zároveň...

Bolesti ramene

Dobrý den mám problém s pravým ramenem při zvednutí ruky ,bolest při hodu třeba...

Strupy v nose

Dobry den uz delsi dobu se mi delaji strupy na obou stranach nosni prepažky...

Zánět močových cest

Dobrý den, dostala jsem opět zánět močových cest, bohužel k lékaři se dostanu...

Nízký hemoglobin

Dobry den mam hodnoty hemoglobinu 73 jakym zpusobem se daji hodnoty zvednout...

Pichnuti o trn

Dobrý den, můj otec byl v lese a prořezával křoví. Po chvíli zjistil, že má...

Krvácení nad kostrčí

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat na krvácení nad kostrčí, byl jsem už u doktora...

Trpí silnými sexuálními úzkostmi

Vážená paní doktorko, vážený pane doktore, rád bych se na Vás obrátil s prosbou...

Bolest žaludku

Dobrý den, posledních zhruba 5 dnů se potýkám s problémem bolesti žaludku....

Mykóza konečníku

Dobrý den. Asi týden až 14 dní po dobrání ATB se u mě objevilo svědění, pálení...

Páteř - výhřez ploténky

Dobrý den,potřebuji poradit,vím ,že je to na dálku,ale přece jenom.Předem děkuji.V...

Změna barvy duhovky na světle

Dobrý den, mám takový dotaz ohledně mých očí. Kamarádka jsi všimla toho když...

Červené tváře

Dobrý den dcera 11 let má sem tam červené líca,nevypadá to dobře.Jsme z toho...

Hlen v kuku

Dobrý den, prosím o radu. Již skoro 4 roky mě trápí problémy s krkem. Konkrétně...

Tři čtvrtě roku mám obtížnější polykání.

Dobrý den, zhruba už tři čtvrtě roku mám obtížnější polykání. Nepůsobí to bolest...

Výrůstek u konečníku

Dobrý den, před dvěma týdny jsem si všimla bradavice v konecniku, jelikož jsem...

Pálení chodidel

Dobrý den, pali mě obě chodidla už asi tak 7 let , jak přes den tak večer že...

Fleky v puse a červené pupinky s bílou hlavičkou

Dobrý den pisi znova ohledně meho stavu na vnitřní stranách tvari se mi objevili...

Bolest třísla

Dobrý den, prosím Vás o radu, již delší dobu mě pobolívá pravé tříslo, bolest...

Pískání, hučení v uchu po nachlazení

Dobrý den, je to asi týden, co jsem byla nachlazená (rýma, kašel, bolest v krku)....

Reklama
Zavřít