Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Štítná žláza

Endokrinologie michaela 7.9.2016

dobry den jsem po punkci uzliu v SZ je to 10dni raekce je takova ze se mi spatne polika a při za klonu a uklonu je to mnohem horsi tlaci me to ve spodni casti krku ze zadu do predu..bolest me vycerpava..dekuji za odpověď s pozdravem misa ps..uzlik je nezhoubny

Odpovídá lékař:

MUDr. Renata Šimjáková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé, Praha 10 – Uhříněves

Dobrý den, jako každý invazivní výkon, tak i v případě punkce štítné žlázy může dojít ke komplikacím. Komplikací může být krvácení ve vyšetřovaném uzlu nebo případně i jeho nekróza. To se může projevit bolestmi, poruchou polykání a hybnosti krku. Doporučovala bych Vám obrátit se na zařízení, kde Vám byla punkce provedena. Přeji hodně štěstí, dr. Šimjáková

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza

Dobrý den, dnes jsem byla na ultrazvuku štítné žlázy. Trpěla jsem sníženou funkcí...

Štítná žláza

Dobrý den, chtěla bych požádat o vysvětlení mých laboratorních výsledků hormonů...

Štítná žláza

Dobrý den, při sonu štítné žlázy mi byl nalezen uzel 1*1*2cm,s difusním výrazným...

Štítná žláza

Dobrý den,byla zjištěna štítná žláza před par lety když jsem obvodní doktorce...

Štítná žláza

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor. Mám potíže už pár let s permanentní...

Štítná žláza

Dobrý den, při sonu štítné žlázy mi byl nalezen uzel 1*1*2cm,s difusním výrazným...

Štítná žláza

Dobrý den, byl mi dělán rozbor krve, kde vyšel výsledek tsh 4,8. Po měsíce se...

ŠTÍTNÁ ŽLÁZA

dOBRÝ DEN ,PROSÍM VÁS MÁM ZVÝŠENOU ŠTÍTNOU ŽLÁZU PREJ HYPO..MÁM LÉKY LETROX...

Štítná žláza

Dobrý den, asi před měsícem jsem začala pozorovat silné tlaky v hlavě, nejdříve...

Štítná žláza

Dobrý den, maminka měla při odběrech u praktika 27.7.18 THS 5,430 fT4 12,3....

Štítná žláza

Dobrý večer.Mám nález na štítné žláze.ŠTÍTNÁ ŽLÁZA JE NEZVĚČENA,LEHCE NEHOMOGENNÍ,DIFUZNĚ...

Štítna žľaza

Príjemný dobrý deň, pri odbere krvi na hormóny štítnej žľazy som mala zistené...

Štítná žláza

Dobrý den, mám takový dotaz. Chodím se léčit se štítnou žlázou (snížená funkce)...

Štitná žláza

mam problémi s křečemi v těle moje hodnoty štitné žlázy jsou TSH 0.741 T4 60-180...

Štítná žláza

Přeji hezký den Moje manželka 49let se léčí se štítnou žlázou - zvýšenou....

Štítná žláza

Dobrý den. mám takový problém. jsem 3 měsíc po uměle vyvolaném potratu, respektive...

Štítná žláza

Předepsání léku při free T4 13,5(12,0-22.0) a protilátky ATPO 191,6 Dobrý...

Štítná žláza

Dobrý večer,chtěla jsem se Vás zeptat- léčím se se štítnou žlázou od mých cca...

Štítná žláza

Dobrý den,před rokem mě bylo zjištěno TSH 5,1 a lékařka mě nasadila letrox 50...

Štítná žláza

Dobrý den, léčím se na hypotyreosu již od 18 let, nyní mi doktor indikuje letrox...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v oblasti pravého spánku

Dobrý den, vím, že asi nebudu jediná, ale tak 2-3x do týdne mívám bolesti hlavy...

Problém s přibíráním na váze

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se vás zeptat. Minulý rok v létě jsem pracovala...

Tupá bolest hlavy

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu. Již delší dobu mě trápí bolesti...

Bolest v zádech a podbříšku.

Dobrý den, je mi 55 let. Cca měsíc se potýkám s bolestmi v dolní části zad....

Bolest paty a nártu

Dobrý den,už třetí den mě boli pata a nárt,při chúzi mě noha neboli ale v klidu...

Bolest nohou, kostí

Dobrý den,už druhý rok řeším problém s lékařem,ale už neví,co se mnou. Při zátěži...

Kontryhelový čaj jako podpora otěhotnění

Vážený pane doktore, prosím o radu stran správného užívání kontryhelového čaje....

Měděné tělísko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, byla mi zjištěna špatná srážlivost krve. HA...

Bolest hrudníku při polykání

Dobrý den,přítelkyni pobolívá hrudník při polykání stravy (tvrdá část nad solar...

Chrčení

Dobrý den, specifikuji můj dotaz, na který jste včera odpovídala viz.níže. "Chrčení"...

Ureaplasma

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na infekciu ureaplazmy. Pred piatimi rokmi...

Při sexu nic necítím

Dobry den, Mam problem se kterym jsi nevim vubec rady, trapi mne to uz zacatku...

Hemosiderinové skrvny na nártech

Dobrý den chtěla bych že zeptat manželovi se ta poslední 2 roky začaly dělat...

Pálení nártů

Dobrý den, posledních asi 14 dní pociťuji někdy i několikrát denně pálení nebo...

Stav po trhání zubů

Dobrý den potřebovala bych se zeptat zda může trhání dvou očních zubů s velkými...

Bolesti zubů po nasazení korunek

Dobrý den, před 2 týdny mi byly nasazeny celokeramické korunky. Na vrchních...

Problém s přítelkyní

Zdravím, mám takový problém mám o rok a půl starší přítelkyni a když spolu máme...

Trhání zubů - za jak dlouho, co a jak jíst

Dobrý den se chci zeptat na něco ohledně zubů, jsem byl v pátek u Zubaře na...

Stav po trhání zubů

Dobrý den, som týždeň po trhani dolnej sedmicky a cítim slanú chuť v ústach,...

Gynekologický problém

Dobrý den, užívám 4. den lék cotrimoxazol (tablety perorálně). Vždy jsem měla...

Reklama
Zavřít