Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Štítna žľaza

Valéria . 27.4.2016 redakce uLékaře

Príjemný dobrý deň, pri odbere krvi na hormóny štítnej žľazy som mala zistené nasledovné hodnoty: TSH 1,35, T3 7,89, T4 0,56. Hodnota TSH je v norme, T3 mám zvýšené a T4 je hraničná hodnota. Absolvovala som aj USG vyšetrenie štítnej žľazy s touto správou: Laloky štítnej žľazy symetrické, objem jedného laloka 4,4 ml, isthmus hrúbky 2 mm, parenchým pravidelnej štruktúry, obojstranne s niekoľkými cystami veľ. do 3 mm. Stredové štruktúry bez presunu. Odber krvi sa zopakoval na TSH s výsledkom 1,35 /mlU/l/ a FT4 13,90 /pmol/l/ ale nemala som odobraté FT3. Bolo by potrebné vyšetriť aj túto hodnotu? Čo to prosím pre mňa znamená a aké vyšetrenia ešte by bolo potrebné absolvovať? Ďakujem za odpoveď

Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Škovranová

Specializace: Všeobecné lékařství Pracoviště: Endokrinologie - Diabetologie, Praha 22

Dobrý den, isthmus ok, laloky majú po 4,4ml s niekol. cystami do 3mm- tento nález postačí k sonograf. sledování cca 1x za rok. Stačí odběr fT4 a TSH- máte jich v normě. Možno ješte doplnit protilátky anti Tg a anti TPO pro úplnost. Pekný den

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...
Štítná žláza
Dobrý den, ráda bych se zeptala na výsledek sona...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štípnutí, které přetrvávalo nezvykle dlouho


Štítná žláza a otěhotnení


Štítná zlaza


Štítná zlaza


Štítna zľaza


Štítná zlaza


Štítna zlaza hodnota


Štítná žáza a HA


Štítná žáza a její vyšetření


Štítná žláha a těhotenství


Štítná žláza

Dobry den . Chtela bych se zeptat .. Uz od malicka nemam stitnou zlazu .....

Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza

Dobrý den, asi před dvěmi lety jsem byla na vyšetření štítné žlázy..doktor mi...

Štítná žláza


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×