Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Štítná žláza

Endokrinologie Marcela 7.6.2018

Dobrý den. Ještě bych ráda k předchozímu dotazů ohledně štítné žlázy doplnila, že pocit skrceni krku není stálý. O víkendu jen málokdy tento pocit mám, pouze přes týden, většinou po delším sezení v práci. Jiné potíže (únava, slabost) nemám. Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

Dobrý den. Bohužel nyní ve vašem dotazu chybí otázka, nevím, na co se konkrétně ptáte. Dotazů chodí velmi mnoho, lékaři na ně odpovídají postupně, nevím, kdo vám odpovídal na váš předchozí dotaz a jak. Vše je anonymní, proto to nemám ani možnost zjistit. Tento váš neúplný dotaz přišel nyní na moji službu a ohledně štítné žlázy vám mohu odpovědět, že pro stanovení diagnozy je vždy nutné vyšetření, hlavně krevní odběry, které se mohou doplnit ultrazvukem štítné žlázy. S podzravem Dr. Janoušková

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza

Dobrý den, mám takový dotaz. Chodím se léčit se štítnou žlázou (snížená funkce)...

Štitná žláza

mam problémi s křečemi v těle moje hodnoty štitné žlázy jsou TSH 0.741 T4 60-180...

Štítná žláza

Přeji hezký den Moje manželka 49let se léčí se štítnou žlázou - zvýšenou....

Štítná žláza

Dobrý den. mám takový problém. jsem 3 měsíc po uměle vyvolaném potratu, respektive...

Štítná žláza

Předepsání léku při free T4 13,5(12,0-22.0) a protilátky ATPO 191,6 Dobrý...

Štítná žláza

Dobrý večer,chtěla jsem se Vás zeptat- léčím se se štítnou žlázou od mých cca...

Štítná žláza

Dobrý den,před rokem mě bylo zjištěno TSH 5,1 a lékařka mě nasadila letrox 50...

Štítná žláza

Dobrý den, léčím se na hypotyreosu již od 18 let, nyní mi doktor indikuje letrox...

Štítná žláza

Dobrý den, velice Vám děkuji za odpověď akorát co jsem se dočetla o Euthyroxu,...

Štítná žláza

Byla jsem na odběru krve kde se zhoršily výsledky štítné žlázy, před tím byly...

Štítná žlaza

Dobrý den , byla jsem po IVF a přestala jsem brat leky na štítnou žlazu , protože...

Štítná žláza

Dobrý den, je mi 26 let, jsem výrazně obézní. V nedávné době můj lékař zjistil...

Štítná žláza

Dobrý den,do přílohy jsem vložila výsledky vyšetření,na kterých jsem byla. Paní...

Štítná žláza

Ultrazvukové vyšetření Š.Ž.-nález : Š.Ž normálně uložená, lehce asymetrická-pravý...

Štítna žľaza

Príjemný dobrý deň, pri odbere krvi na hormóny štítnej žľazy som mala zistené...

Štítná žláza

Dobrý den, tento týden jsem byla na ultrazvuku štítné žlázy. Před 5 lety mi...

Štítná žláza

Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz obrázek -téměř celý...

Štítná žláza

Dobrý den paní doktorko, udělal jsem dotaz ohledně stavu mé štítné žláhy,odpovídala...

Štítná žláza

Při návštěvě mého endokrinologa mi bylo řečeno, že si mé tělo vytváří proti...

Štítná žláza

Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza z důvodu GB choroby. Hned...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Jedná se o varikokélu a jak případně postupovat?

Dobrý den. jsem poměrně aktivní cyklista a v průběhu posledních cca 3-4 měsíců...

Vývojová vrozená vada těl obratlů

Dobrý den, před lety jsem pracovala jako zdravotní sestra a měla jsem problémy...

Zraněné koleno

Dobrý den, včera na zápase sem nějak nešťastně upadl na koleno. V tu chvilku...

Vysoký puls

Při opakovaném měření krevního tlaku v klidu jsem si na měřil puls 110 Je mi...

Antikoncepce při mononukleóze

Dobrý den. Je mi 18 let, půl roku beru HA, především kvůli akné všude na obličeji,...

Enterococcus Faecalis

Dobrý den. Dozvěděl jsem se od jednoho známého, že se prý v Praze se dělal výzkum...

Bolest na pravé straně hradního koše

Dobrý den mám už rok bolest na hrudi vždy bolest zmizí ale pak se ukáže je silnější...

Cysta plic

Na CT plic se zobrazil nález - ložisko S 10 L plíce vel až 10 cm. Po přečtení...

Jiný problém

Dobry den, dnes se mi stala velmi neobvykla vec, cca 1/2 hod po sexu s pritelkyni...

Nadměrná spavost

Dobry den, uz asi rok trpim nadmernou spavosti. Usnu v kteroukoliv denni i nocni...

Citlivý mrtvý zub

Dobrý den, mám takový problém. Momentálně jsem v cizině (abych byla konkrétní...

Zánět rohovky

Dobrý den,mám,podle lékařů chronický zánět rohovky,neléčitelný.Vznikl po operaci...

Pálení v močové trubici

Dobrý den, prosím už zoufale o pomoc, je mi 26 let před cca dvěma roky mě začala...

Antikoncepce a průjem hodinu a půl po požití

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda cca 1 a půl hodiny po požití pilulky může...

Předávkování ibalginem

Dobrý den, moje kamarádka se pokusila zabít kvůli nešťastné lásce tím, že si...

Nezhoubný nádor na mozku

1.8 jsem našla manžela v hlubokém bezvědomí, (epil.záchvat)pak 2 dny na JIP,...

Bolest břicha a plynatost

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Už týden mě bolí břicho, mám nadměrné větry,...

Asentra a Neurol

Dobrý Den ,již 3 rokem beru neurol a asentru 1 * denně poslední dobou se potykám...

Zažívací obtíže

Dobrý den, rád bych se zeptal. Už více jak rok trpím průjmy a nepravidelným...

Menstruace začíná týden špinění, otekla prsa, nafoukle břicho

Dobrý den, (je mi 28) asi před měsícem jsem měla kvasinkový výtok, nikdy jsem...