Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Štítná žlaza

Endokrinologie SIMONA 25.5.2009

Dobrý den , byla jsem po IVF a přestala jsem brat leky na štítnou žlazu , protože jsem přibirala. Myslite , že jsem zavinila ukončení těhotenství v 10tt, když jsem neuživala hormony . Děkuji za odpověď .

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Simono,
je velmi obtížné říci, co vedlo k ukončení těhotenství. Je možné, že plod byl nějakým způsobem poškozen a toto poškození se neslučovalo se životem - to už vám dnes ale nikdo neřekne.
Pokud ale máte sníženou činnost štítné žlázy, ohrožujete i sebe, pokud neužíváte hormony (ty jsou navíc identické s těmi, které tvoří tělo samo) a pravděpodobně po jejich vysazení začnete přibírat ještě více. Nedávejte přednost vlastnímu vzhledu před zdravím.

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štitná žláza

mam problémi s křečemi v těle moje hodnoty štitné žlázy jsou TSH 0.741 T4 60-180...

Štítná žláza

Přeji hezký den Moje manželka 49let se léčí se štítnou žlázou - zvýšenou....

Štítná žláza

Dobrý den. mám takový problém. jsem 3 měsíc po uměle vyvolaném potratu, respektive...

Štítná žláza

Předepsání léku při free T4 13,5(12,0-22.0) a protilátky ATPO 191,6 Dobrý...

Štítná žláza

Dobrý večer,chtěla jsem se Vás zeptat- léčím se se štítnou žlázou od mých cca...

Štítná žláza

Dobrý den,před rokem mě bylo zjištěno TSH 5,1 a lékařka mě nasadila letrox 50...

Štítná žláza

Dobrý den, léčím se na hypotyreosu již od 18 let, nyní mi doktor indikuje letrox...

Štítná žláza

Dobrý den, velice Vám děkuji za odpověď akorát co jsem se dočetla o Euthyroxu,...

Štítná žláza

Byla jsem na odběru krve kde se zhoršily výsledky štítné žlázy, před tím byly...

Štítná žláza

Dobrý den. Ještě bych ráda k předchozímu dotazů ohledně štítné žlázy doplnila,...

Štítná žláza

Dobry den, Byl jsem za posledni 2 roky na vysetreni Sono krku kvuli stavajici...

Štítná žláza

Dobrý den, je mi 26 let, jsem výrazně obézní. V nedávné době můj lékař zjistil...

Štítná žláza

Dobrý den,do přílohy jsem vložila výsledky vyšetření,na kterých jsem byla. Paní...

Štítná žláza

Ultrazvukové vyšetření Š.Ž.-nález : Š.Ž normálně uložená, lehce asymetrická-pravý...

Štítna žľaza

Príjemný dobrý deň, pri odbere krvi na hormóny štítnej žľazy som mala zistené...

Štítná žláza

Dobrý den, tento týden jsem byla na ultrazvuku štítné žlázy. Před 5 lety mi...

Štítná žláza

Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz obrázek -téměř celý...

Štítná žláza

Dobrý den paní doktorko, udělal jsem dotaz ohledně stavu mé štítné žláhy,odpovídala...

Štítná žláza

Při návštěvě mého endokrinologa mi bylo řečeno, že si mé tělo vytváří proti...

Štítná žláza

Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza z důvodu GB choroby. Hned...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědící zarudnutí kolem pihy

Dobrý den, okolo pihy se mi že sobotu na neděli vytvořili tohle a ostatní pihy...

Bolest v pravém podbřišku a špinění

Dobrý den, pane doktore, prosím o radu, jak dále postupovat, abych něco nezanedbala....

ZLOMENÉ ŽEBRO

Dobrý den, před čtrnácti dny jsem měla úraz ( pád do prázdného prostoru, sklep),...

Bolest břicha

Dobry den, je mi 27let. Uz 3 den me boli v levem podbrisku, bolest uz postoupila...

Infekce - Yersinie

Dobrý den.mam bolesti kloubů(lokty,zápěstí,kolena,kotníky,kyčel)Byly mi zjištěné...

Onemocnění jazyka

Dobry den.Moc prosím o pomoc.Chtěla bych se zeptat,co muze byt puvodcem tohoto...

Necitlivost kůže na stehně

Dobrý den. Mám problém s kůží na pravé noze ( stehno z boku k pánvi ) . Je velice...

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny

Už asi pár týdnů mám bulku na pravém třísle. Je velká cca 1,3 až 1,5 cm a v...

Ceny CT vyšetření pro samoplátce

Dobrý den, zajímalo by mě kolik stojí CT a magnetická rezonance kdybych si to...

Nateklá dáseň

Dobrý den, už třetí den mám mezi zuby na dásni takovou nateklou bouličku. Vypadalo...

Bílé hrudky v pochvě

Dobrý den už delší dobu možná půl roku mám v pochvě a i mimo pochvu takové bílé...

Listerióza v těhotenství

Dobry den, prosim Vas vcera som zjedla marinovane ryby slede peprenky, ide o...

Nález

MR:patologické ložisko v oblasti manubrium sterni CT sterna:korelát MRI v oblasti...

Bolesti krční páteře, hlavy tlak v hlavě motání, únava

Dobrý den, mám takovy problem, me problemy trvaji asi 4 mesice, ale ted se...

Nález

Akcektovaná TH kyfoza,napřímená lordoza, thomaer 10cm. Výsledek vyšetření MRI...

Hiv

Dobry den jsem 3 mesice po ryzikovem pohlavnim styku, dochazim na venerologii...

Pocení u dcerky

Dobrý den mám na vás dotaz a prosbu.. máme 8mesicni holčičku A strašně se potí.....

Brnění palce

Dobrý den, chci se zeptat na problém, který jsem si pravděpodobně přivodila...

Bolesti břicha

Dobrý den, již asi rok mám bolesti, pobolívání v levém boku pod žebrem a na...

Špunt v uchu a tříprocentní peroxid vodíku

Dobrý den, Mojí mámě se udělal v uchu špunt. Ale v tomto uchu má prasklý bubínek,(má...

Reklama