Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test HIV

Pohlavní nemoci matej . 24.3.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, mohu test provedený necelých 5 měsíců po rizikovém styku pokládat za 100% a žít nadále bez obav? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, můžete být bez obav.

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Test na hiv
Dobry den, byla jsem po 3 mesicich a 4 dnech na testech...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test CRP

Dobrý den,mám prosbu,lze u dětského lékaře si vyžádat doporučení na test CRL,vzhledem...

Test DNA

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Uvažujeme s manželom nad dieťaťom....

TEST EREKCE PROUŽKY

Dobrý den zajímalo by mě jestli se dají běžně v lékárně koupit proužky-test...

Test fce štítné žlázy v jednom roce věku dítěte

Dobrý den, můj syn (11 měsíců) se má za měsíc podrobit odběru krve kvůli zjištění...

Test GFRm ledviny

Dobrý den, můžete mi prosím interpretovat výsledek z laboratoře? GFR (ml/min)...

Test glukozove tolerance

Dobrý den, jsem v 25. týdnu těhotenství a podstoupila jsem před třemi dny test...

Test GTT

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na jednu důležitou věc,která by mě velice...

Test HCG

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zdali je krevní test HCG menší 0,5 , je...

Test hcg z krve


Test Helicobacter pylori


Test hiv


Test hiv


Test hiv


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test Hiv


Test hiv

Dobry den, chci se zeptat, kdy jit na test hiv, kdyz jsem mel rizikovy styk...

Test HIV

Dobrý den, absolvovala jsem na HIV asi 12 týdnů po rizikovém chování. Šlo o...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Rehabilitace po operaci ac luxace tossy III

Dobrý den přeji , Jsem 4 týden po operaci AC skloubení Tossy III. Před týdnem...

Bolesti krční páteře

Dobrý den jmenuji se Dominik chtěl bych se zeptat už je to tak rok co mám sílne...

Větší pravý bok

Dobrý den, ráda bych se zeptala, u mého devítiletého syna jsem si všimla, že...

Bolest a motání hlavy, pocit na omdlení, nevolnost

Dobrý den, již několik dní (celkem již 5) mě bolí hlava, motá se mi (pocit na...

Bolest hrudní páteře

Dobrý den.Chtel bych vas poprosit o vas názor už zhruba dva roky mám silne bolesti...

Bulka konečníku


Pupínek na ohanbí

Dobrý den, na ohanbí asi 3cm od penisu se mi vytvořil pupínek ( podobný jako...

Záněty v moči


Bolest u srdce při ležení na levém boku

Dobrý den , už rok a půl mě trápí bolest u srdce když si lehnu na levý bok....

Pupínek na penisu


Popraskané koutky úst

Dobrý den, už asi dva týdny mám popraskané koutky u pusy, a poslední tři dny...

Pupínek na kůži

Dobrý den mám takovy dotaz na pravé ruce mám takový červený pupínek nebo pihu....

Štípnutí od komára

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před 2 dny se mi koleni objevil štípanec,...

Vysazení hormonální antikoncepce

Dobrý den, brala jsem antikoncepci Balera 4 roky. Je to měsíc co jsem vysadila...

Nález na EMG

Chtěl bych vědět,jestli výsledky vyš.EMG v pravo o 24% DML 5,2 msec/80mm/,vlevo...

Tmavá vagína

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda nemam naký onemocnění na přirození.Mám strašně...

Užití Postinoru při menstruaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda z vás má některá zkušenosti s Postinorem....

Bolest okolo srdce, třes v noci


Svědění kůže bez vyrážky

Dobrý den, už víc jak týden trpím svěděním kůže bez příčiny, žádnou vyrážkou...

Bolest horní část břicha

Dobrý den, od začátku prosince mě bolí horní část břicha nad pupkem. Vzniklo...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×