Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Test Hiv

Kožní obtíže Marie 16.5.2013

Zdravim, chtela jsem se zeptat, byla jsem po 4,5 mesicich po rizikovem chovani na testech Hiv ktere vysli negativni. Muzu tento vysledek brat jako spolehlivy?? Predem dekuji :-)

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši


Ano, tento výsledek testování HIV by měl být spolehlivý.

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
Test na HIV
Dobrý den, zajímá mě, zda je v současné době běžné...
Test na HIV
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně rychlotestu...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
Test na HIV
Dobrý den, již jsem jednou psal kvůli pomoci ohledně...
Slinná test na HIV
Zdravím, Mám dotaz ohledně slinných testů na HIV ORAQUICK....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test hcg z krve


Test Helicobacter pylori


Test hiv


Test hiv


Test hiv


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test hiv

Dobry den, chci se zeptat, kdy jit na test hiv, kdyz jsem mel rizikovy styk...

Test HIV

Dobrý den, absolvovala jsem na HIV asi 12 týdnů po rizikovém chování. Šlo o...

Test hiv

dobrý den, pane doktore, v polovině října jsem měl rizikový styk s partnerkou,...

Test HIV

Dobry den, chtela bych se ujistit. V cervenci 2013 jsem mela rizikovy pohlavni...

Test HIV a Syfilis

Dobrý den, mám dotaz ohledně léku Dolmina 50. Použil jsem tento lék 1x v sobotu...

Test hiv dodatek

Dobry den, myslela jsem to tak, ze jsem byla po 3 mesicich na testech na hiv...

Test hiv při těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, chtěla jsem se ještě zeptat, jestli se hiv testuje...

Test HPV

dobrý den,je mi 31 v minulosti jsem měla 2 konyzace čípku ..Letos mi paní doktorka...

Test krve

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali se testuje krev na HIV při běžné preventivní...

Test moči

Dobrý den, pomocí diagnostického proužku (papírku) jsem si udělal test moči...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolevé koutky

Dobrý den, mám velmi často a dlouho tzv. bolavé koutky. Co by mohlo být příčinou...

Bolesti zad, kloubů,unava, dušnost

Uz delsi dobu trpim stalou unavou, bolestma zad a kloubů,predevcirem v noci...

Bolest ledvin a podbřišku


Svědění hlavy

svědí mi hlava už dlouho a ani mi nepomohlo "šampón" z lékárny,někdy mi i teče...

Bolest hlavy na dotek

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. Už si připadám jako hypochondr. Docela...

Antikoncepce a antibiotika


Kolonoskopie

Dobrý den, ve čtvrtek mám jít na kolonoskopii a tedy se od soboty snažím držet...

Odstranění žlučníku

Dobrý den, pane doktore. Před šesti dny mi byl laparoskopicky odstraněn žlučník....

Krk

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat,občas mě bolí krk, myslím,že jsou to uzliny,takový...

Pěnivá stolice

Dobrý den, mám dvouměsíční holčičku, zdravá přibývá na váze, plně kojená (po...

Nádor v dutině břišní

Dobrý den, zprvu se chci omluvit, že Vás obtěžuji, ale chtěla bych znát i jiný...

Svědění uvnitř penisu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím může být způsobeno svědění uvnitř penisu,...

IgM - bolesti ruky

- v létě snad 1 klíště - bez skvrny bez chřipkových příznaků. - v září mě...

GYNEX

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před rokem jsem měla cystu na vaječníku...

Bolest při močení a zpoždění menstruace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jelikož moje gynekološka mě nemůže vzít a nejbližší...

Bolesti dásní

dobrý den,prosím o radu asi tři měsíce mě bolí dásně ve dne v pohodě a příjde...

Dlhotrvajúce pálenie v penise

Dobry den, rad by som sa poradil s mojim problemom, ktory zacal este minuleho...

Krvácející vřed v žaludku

Dobrý den. Moje matka má 86 let a před dvěma měsíci se léčila s krvácejícím...

Psychika,stres a dýchání

Dobrý den, obracím se na vás se svým problémem (a předem se omlouvám, že to...

Reflux žluče a bolesti páteře

3 měsíce pálení v oblasti žaludku, jícnu, přítomnost žluče v žaludku, vše postupně...

Reklama