Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test Hiv

Kožní obtíže Marie . 16.5.2013

Zdravim, chtela jsem se zeptat, byla jsem po 4,5 mesicich po rizikovem chovani na testech Hiv ktere vysli negativni. Muzu tento vysledek brat jako spolehlivy?? Predem dekuji :-)

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Ano, tento výsledek testování HIV by měl být spolehlivý.

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test CRP

Dobrý den,mám prosbu,lze u dětského lékaře si vyžádat doporučení na test CRL,vzhledem...

Test DNA

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Uvažujeme s manželom nad dieťaťom....

TEST EREKCE PROUŽKY

Dobrý den zajímalo by mě jestli se dají běžně v lékárně koupit proužky-test...

Test fce štítné žlázy v jednom roce věku dítěte

Dobrý den, můj syn (11 měsíců) se má za měsíc podrobit odběru krve kvůli zjištění...

Test GFRm ledviny

Dobrý den, můžete mi prosím interpretovat výsledek z laboratoře? GFR (ml/min)...

Test glukozove tolerance

Dobrý den, jsem v 25. týdnu těhotenství a podstoupila jsem před třemi dny test...

Test GTT

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na jednu důležitou věc,která by mě velice...

Test HCG

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zdali je krevní test HCG menší 0,5 , je...

Test hcg z krve


Test Helicobacter pylori


Test hiv


Test hiv


Test hiv


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test hiv

Dobry den, chci se zeptat, kdy jit na test hiv, kdyz jsem mel rizikovy styk...

Test HIV

Dobrý den, absolvovala jsem na HIV asi 12 týdnů po rizikovém chování. Šlo o...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědění konečníku


Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?

Biologická léčba. Sousloví, které je v poslední době skloňováno nejen v souvislosti...

Bechtěrevova nemoc

Dobrý den, Měla bych dotaz ohledně nemoci, kterou nazýváte Bechtěrova. Mám...

Obavy z rakoviny prostaty


Akne a roaccutane

Dobrý den,mám již 4 měsícem problémy s akne na krku a bradě. Už dříve sem používal...

Bolesti ramene

Dobrý den - je tomu asi před 3 měsíci jsem narazil pravým ramenem na roh vitŕyny...

Po vyprázdnění se objeví na toaletním papíře krev


Scintigrafie skeletu


Laparoskopická operace tříselné kýly

Podívejte se krok za krokem jak probíhá laparoskopická operace tříselné kýly...

Sprint srdci prospívá více než maraton

Kardiovaskulární onemocnění, tedy choroby postihující srdce a cévy, jsou nejčastější...

Nosní polypy

Dobrý den, manžel 37 let trpí cca od roku 2004 nosními polypy. Na operaci...

Bolestivé uzliny na krku

Dobrý den, Před 3 týdny se mi přes noc udělala uzlina za krkem na pravé straně....

MUDr. Jiří Střebovský

Praktický lékař stomatolog

Koleno si můžeme zničit rychle. Vrátit ho do formy ale trvá podstatně déle

Nejsložitějším kloubem člověka je koleno. Tento poměrně křehký systém kloubních...

Náhlé křeče v konečníku

Dobrý den, chci se zeptat. Už par měsíců mám nahle křeče v konecniku, mimo...

Možné těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru HA ale při novém balení jsem si zapoměla...

Zvětšení uzliny na krku


Když se alergie zkříží aneb Ovoce a pyly jsou nebezpečná kombinace


Opruzení penisu

Můj problém (mám opruzeninu na penisu, která se mě delší čas nehojí, uprostřed...

Bolest v krku

Dobrý den, už měsíc mě bolí v krku, nejdříve mi doktor na ORL, mimochodem primář...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×