Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Test HIV

Gynekologie Konvalinka 12.9.2012

Dobrý večer..Mám přítele.. chci se nechat testovat na HIV ..Když s ním budu mít pohlavní styk s kondomem.. mohu se po 3 měsících nechat testovat? Bude pak vyšetření platné?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Vyšetřit se samozřejmě můžete nechat kdykoliv, výsledek bude platný v tom dni, kdy testování proběhne, pochopitelně vás před případnou nákazou v budoucnu testování neochrání.
Příjemný den

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
Slinná test na HIV
Zdravím, Mám dotaz ohledně slinných testů na HIV ORAQUICK....
Testy na HIV - spolehlivost
Dobrý den ,byl jsem na testech na HIV , 12 týdnů a...
Test na HIV
Dobrý den, bohužel jsem se na základě 3 stěrů od urologa...
Test na HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když lékař pošle...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test GTT

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na jednu důležitou věc,která by mě velice...

Test HCG

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zdali je krevní test HCG menší 0,5 , je...

Test hcg z krve


Test Helicobacter pylori


Test hiv


Test hiv


Test hiv


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test Hiv


Test hiv

Dobry den, chci se zeptat, kdy jit na test hiv, kdyz jsem mel rizikovy styk...

Test HIV

Dobrý den, absolvovala jsem na HIV asi 12 týdnů po rizikovém chování. Šlo o...

Test hiv

dobrý den, pane doktore, v polovině října jsem měl rizikový styk s partnerkou,...

Test HIV

Dobry den, chtela bych se ujistit. V cervenci 2013 jsem mela rizikovy pohlavni...

Test HIV a Syfilis

Dobrý den, mám dotaz ohledně léku Dolmina 50. Použil jsem tento lék 1x v sobotu...

Test hiv dodatek

Dobry den, myslela jsem to tak, ze jsem byla po 3 mesicich na testech na hiv...

Test hiv při těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, chtěla jsem se ještě zeptat, jestli se hiv testuje...

Test krve

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali se testuje krev na HIV při běžné preventivní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Průjem a bolesti břicha po užívání antibiotik

Dobrý den,asi před měsícem jsem měl angínu,po vybrání antibiotik jsem snědl...

Mám nízké "libido", dá se s tím něco dělat?

Dobrý den, už několik let řeším problém s nízkým libidem. Jinak řečeno - sex...

Nežit

Dobrý den, prosím velice o radu. Před 6 dny mi praskl nežid v pravé vnitřní...

HAC a krvácení

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat...začala jsem první den menstruace brát antikoncepci...

Cítím hlavně v leže tlukot srdíčka

Hezký den, je mi 38 let, vážím 62 kg a mám tlak 101/59, 78. Cítím hlavně v leže...

Červené pupínky

Dobrý den, mám u hýždích nějaké červené pupínky a nejdou vymáčknout, nebolí...

Po masturbaci mě bolí penis

Dobrý den, Mám problém pokaždé když masturbuji a udělám se tak pokaždé mě bolí...

Očkování - Silgard nebo Cervarix

Dobrý den, ráda bych se nechala naočkovat proti rakovině děložního čípku, váhám...

Začala jsem s užíváním antikoncepce Birgi

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, začla jsem s užíváním antikoncepce Birgi...

Bolesti hlavy, únava

: Dobrý den, už opravdu nevím, 12 let mě trápí bolest hlavy(někdy celá hlava,...

Pálení žáhy

Dobrý den,někdy mě pálí žáha a občas se v noci zbudím, že mi reflux vyžene do...

Únava a deprese

Dobrý den Je mi 16 a trápí mě neustálá únava, ve škole furt usínám a nic se...

Zvětšený pravý vaječník

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli jde o nějakou vážnou nemoc. Nebo čím...

Acc

pani doktorko děkuj za rady ted jsme se vas ptala ohledne acc děkuji ale ješte...

Zdureni na tele penisu

Dobry den, před tydnem se mi na tele penisu, tesne pod zaludem, objevil "vyrustek...

Výtok

Je mi 14 let a mám výtoky. Trochu více to zapáchá, co mám udělat, abych se jich...

Angína

Dobrý den, měla jsem angínu a brala jsem antibiotika Ospen (na deset dní). Před...

Bulka v pochvě

Dobrý den,je mi 22let a již delší dobu mě trápí,opakované gynekologické záněty...

Bolest ucha

Dobrý den, ráda bych se zeptala, z čeho by mohla pocházet občasná bolest v uchu....

Píchání na hrudi

Dobrý den,chtěl bych se zeptat.Mám obavy o tom, že když se pořádně nadechnu,tak...

Reklama
Zavřít