Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test HIV

Gynekologie Konvalinka . 12.9.2012 redakce uLékaře

Dobrý večer..Mám přítele.. chci se nechat testovat na HIV ..Když s ním budu mít pohlavní styk s kondomem.. mohu se po 3 měsících nechat testovat? Bude pak vyšetření platné?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Vyšetřit se samozřejmě můžete nechat kdykoliv, výsledek bude platný v tom dni, kdy testování proběhne, pochopitelně vás před případnou nákazou v budoucnu testování neochrání. Příjemný den

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test CRP

Dobrý den,mám prosbu,lze u dětského lékaře si vyžádat doporučení na test CRL,vzhledem...

Test DNA

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Uvažujeme s manželom nad dieťaťom....

TEST EREKCE PROUŽKY

Dobrý den zajímalo by mě jestli se dají běžně v lékárně koupit proužky-test...

Test fce štítné žlázy v jednom roce věku dítěte

Dobrý den, můj syn (11 měsíců) se má za měsíc podrobit odběru krve kvůli zjištění...

Test GFRm ledviny

Dobrý den, můžete mi prosím interpretovat výsledek z laboratoře? GFR (ml/min)...

Test glukozove tolerance

Dobrý den, jsem v 25. týdnu těhotenství a podstoupila jsem před třemi dny test...

Test GTT

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na jednu důležitou věc,která by mě velice...

Test HCG

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zdali je krevní test HCG menší 0,5 , je...

Test hcg z krve


Test Helicobacter pylori


Test hiv


Test hiv


Test hiv


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test Hiv


Test hiv

Dobry den, chci se zeptat, kdy jit na test hiv, kdyz jsem mel rizikovy styk...

Test HIV

Dobrý den, absolvovala jsem na HIV asi 12 týdnů po rizikovém chování. Šlo o...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Červené fleky u novorozence

Dobrý den mám dvouměsíční dvojčata holčičky a jedna má stále v obličeji (a...

Tlak v uchu

Dobrý den, prosím Vás o radu, včerejší noc jsem v levém uchu slyšela divné zvuky...

Chemikálie v oku

Při zasažení oka chemikálií nebo žíravinou poskytněte rychle první pomoc, pak...

Žeberní chrupavka

Dobrý den je mi 18 let a již od začátku srpna mě bolí pod žeberní chrupavkou...

Vřed na penisu (aspon si to myslim ze je to vred)

Dobrý den, vcera sem si na penisu vsim ze mam na nem pupínek, dnes to vypadá...

Antikoncepce Yadine

Dobrý den, chtela jsem se zeptat a prosím o radu. Mám doma pulroční holčičku...

Epilepsie

Dobrý den od mala jsem mela epilepsii omdlivani pak se mi to pomocí prášku stratilo....

Ztrata pameti, snizeni IQ

Dobry den, prosim Vas, je mi ted 27 let, asi pred 3 roky jsem zjistil ze uz...

Rekonvalescence po nachlazení

Dobrý den. Už se léčim asi 2 týdny, doktorka my řekla že mám zánět nosohltanu...

Pichlavá, mravenčitá bolest a tlak v kloubech

Dobrý den, je mi 20 let,chodím do posilovny- nepravidelně asi 3/4 roku .Zhruba...

Únava

Dobrý den, prosím o radu. Je mi 28 let. Už 2 roky trpím velkou únavou až vyčerpáním....

Alopecia barbae

Dobrý den, v oblasti okolo ohryzku mě přestaly růst vousy. Jaké mohou být...

TK 110/100

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co by mohl znamenat krevní tlak 110/100. Nejedná...

Atopický ekzém

Dobrý den, Je mi 22 let, atopickým ekzémem trpím už od kojeneckého období(...

Bolest hlavy


Wobenzym a chlorella

Dobry den, chci se zeptat na mozne vzajemne ovlivneni chlorelly a wobenzymu..nyni...

Spondylosa a diskopatie ve středním úseku páteře

Dobrý den, byla jsem odeslána na rtg páteře a nález zní: Na Th páteři je počínající...

Kvasinky

Dobrý den, po zánětu močového měchýře a po 5 denní léčbě antibiotiky se mi...

Antikoncepce x antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda můžu otěhotnět pokud používám antikoncepci...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×