Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Užívání výrobků z rakytníku

Doplňky stravy Jarmila . 9.11.2012

Dobrý den, užívám kortikoidy na revmatickou polymyalgii (Medrol 1/2-0-0), na vyšší tlak LOZAP H (1/2-0-0) a na srdce Nitromint 2,6 (1-0-0). Mám na zahradě léčivou rostlinu rakytník řešetlákový, který začíná plodit, ale nevím, jestli by mi užívání výrobků z této rostliny(šťávy, oleje, džemu) nemohlo uškodit. Prosím, poraďte. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, uškodit by nemělo, jen "všeho s mírou", hezký den.

Související dotazy

Užívání rakytníku
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se mohou potravinové...
Vhodnost užívání rakytníku řešetlákového při UC
Dobrý den. Na můj dotaz mi nebylo odpovězeno, proto...
Hubnutí při užívání léků
Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout...
Trhání zubu při užívání Bonvivy
Prosím o odpověď na následující dotaz. Jednou ročně...
Špatné trávení mléčných výrobků
začal jsem na sobě pozorovat, že mám problém s trávením...
Krvácení při užívání antikoncepce.
Dobrý den, už několik let užívám antikoncepci Jangee...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Užívání Vectaviru

Dobrý den, občas se mně zdá, že mně začíná opar a natřu si pro jistotu ret Vectavirem....

Uživání verrumalu před otěhotněním

Dobrý den, velmi se omlouvám, že Váš zatěžuji svým dotazem. Bohužel můj gynekolog...

Užívání viagry a zrakový nerv

Dobrý den, pravidelně užívám viagru a chtěl bych vědět, zda li existuje nějaké...

Užívání více léků

Pane doktore, dobrý den, užívám více léků od více lékařů (praktický, oční, revmatolog),...

Užívání více léků

Dobrý den paní doktorko, ráda bych se Vás zeptala zda je vhodná kombinace léku...

Uživání více léku

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat zda-li nemůžu dojít k nějakému problému,...

Užívání více léků

Dobrý den, prosím o radu, jak správně brát léky a doplňky stravy. Mám od lékaře...

Užívání vitamínů

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat zda vitamín B pomáhá zamezit křečím v nohou. Občas...

Užívání vitamínů při chemoterapii

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli je možné užívání preparátu Orthomol...

Užívání vitaminů v těhotenství

Dobrý den, jsem těhotná v 15 týdnu, beru železo na předpis od gynekologa 2x...

Užívání vysokých dávek dopegytu při kojení

Dobrý den, plně kojím již 6 měsíc a protože mám vysoký tlak, měla jsem již v...

Užívání warfarinu a otok DK


Užívání Warfarinu po trhání zubu

Dobry den, potrebujem poradit. Moj otec uziva dlhe roky Warfarin, nakolko ma...

Užívaní Wobenzymu


Užívání Wobenzymu a Urovaxomu v těhotenství

Dobrý den, trpím častými záněty močových cest a velmi často mívám i kvasinkovou...

Užívání Wobenzymu před operací kolenního kloubu

Pane doktore, prosím o radu, zda je vhodné užívat Wobenzym před plánovanou operací...

Užívání Wobenzymu při cystě na játrech


Užívání Zaldiaru/Potíže se spánkem


Užívání Zineritu a Eclarenu

Dobrý den, po návštěvě dermatologa mi bylo předepsáno na pleť používat Zinerit...

Užívání železa v těhotenství

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně užívání přípravku Maltofer v těhotenství....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocení na zadku


Oteklá předkožka

Dobry den otekla mi predkozka je ruda jsou tam skvrny pri moceni neskutecne...

Alergie na Penicilin


Úzkost, strach, špatné myšlenky


Krevní plazma: darovat, či nedarovat?


Zvětšené krční mandle


MUDr. Alena Novotná

Odborný lékař psychiatrie

Špinění


MUDr. Oldřich Vaněk

Ordinace PL pro dospělé

Bolest hrudního koše


Bolesti prsou


Krevní obraz


Genetika v revmatologii – jakou hraje roli?


Itakem a alkohol

Dobry vecer. Chtela bych se zeptat, kdyz beru Itakem 0,5 a z toho jeste jen...

Dlouhodobá bolest nohou


Zvýšená teplota


MUDr. Marie Urbanová

Soukromá stomatologická ordinace

Podkolenní šlacha


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×