Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv operace na otěhotnění

Gynekologie Myška 17.4.2009

Dobrý den,
moc Vám děkuji za možnost konzultace.
Chci se zeptat, jaky vliv na moje pripadne otehotneni ma operace kterou jsem prodelala pred 6 lety.. Jednalo se o odstraneni cysty na vajecniku, spolu s pravym vajecnikem a vejcovodem, laparotomicky. Behem 4 let po operaci jsem mela problemy s menstruaci (nejprve pravidlene jednou za dva mesice, pozdeji samovolne vubec - vetsinou ji musel vyvolat lekar injekci). Pote jsem zacala brat antikoncepci(Mercilon), ktery jsem nyni vysadila a jiz 5 mesic menstruuji pravidelne. Muj gynekolog bohuzel neni moc sdilny k mym dotazum, proto bych se rada zeptala Vas, zda lze ocekavat nejake problemy s otehotnenim?
Moc Vám děkuji!

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

I po takové operaci, jakou jste prodělala můžete otěhotnět, ale pravděpodobně to bude trvat ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Jaký vliv má použití tabletky proti početí na budoucí otěhotnění?
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký vliv má použití...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Vliv antikoncepce na otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Od 16ti let beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Má menstruace nějaký vliv na operaci appendixu laparoskopicky?
Chtěla bych se zeptat jestli má menstruace nějaký vliv...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv na zánět zubu


Vliv na zrak


Vliv nadýmání na váhu těla


Vliv narkózy na výsledek spermiogramu


Vliv nespavosti na EEG

Dobrý den mohu se zeptat co udělá EEG vyšetření pokud před ním nepůjdu spát...

Vliv nitrofurantoinu na ledviny a krev


Vliv nízkosacharidové diety na účinnost antikoncepce


Vliv ockovani na miminko?


Vliv očkování na dítě


Vliv Ofloxinu na účinnost HA


Vliv ozařování


Vliv penicilinového antibiotika na hormonální antikoncepci Logest


Vliv pivní koupele na plod v 1.trimestru


Vliv plísní v potravě v prvním trimestru těhotenství


Vliv podmínek při vyšetření na výsledek EEG


Vliv podvýživy v minulosti na plodnost a poruchu cyklu


Vliv porodu na vývoj miminka


Vliv posilování na zdraví růst


Vliv potravin na léky


Vliv používání Jaru na zdraví člověka
