Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv ockovani na miminko?

Trávení Kristyna 14.4.2016

Dobry vecer, mela bych dotaz. Moje dcera (2mesice) ma ted stridave penivou stolici a nekdy zas hustou, jaloby s hlenem, ze ji to nejde ani kolikrat vytlacit. U kojeni se mi propina uplne do luku, a strasne breci. Snazim se jist nenadymava jidla a dietni jidla, ale furt stejne. Koupila jsem i probioticke kapky BioGaia. Cim by to mohlo byt? Mam co nejrychleji jit k nasi pediatricce? Dekuji za odpoved.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Specializace: Pediatrie / Praktické lékařství pro děti a dorost Pracoviště: Ordinace U Pandy

Dobrý den paní Kristýno!
Dle Vašeho popisu se pravděpodobně jedná o tzv. kojeneckou koliku. ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Spalničky po očkování a 5 měsíční miminko
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, synovec (16 měsíců)...
Očkování miminka
Dobrý den,nechala jsem se přesvědčit naočkovat mého...
Snaha o miminko
Dobrý den pane doktore,uz nejakou dobu se snazime s...
Očkování
Vážená paní doktorko,omlouvám se za dotaz internetovou...
Snažíme se o miminko
Dobrý den, já (23) let přítel (31let) snažíme se o...
Očkování proti klíšťové encefalitidě a těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. S manželem se pokoušíme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv na plodnost


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na zánět zubu


Vliv na zrak


Vliv nadýmání na váhu těla


Vliv narkózy na výsledek spermiogramu


Vliv nespavosti na EEG

Dobrý den mohu se zeptat co udělá EEG vyšetření pokud před ním nepůjdu spát...

Vliv nitrofurantoinu na ledviny a krev


Vliv nízkosacharidové diety na účinnost antikoncepce


Vliv očkování na dítě


Vliv Ofloxinu na účinnost HA


Vliv operace na otěhotnění


Vliv ozařování


Vliv penicilinového antibiotika na hormonální antikoncepci Logest


Vliv pivní koupele na plod v 1.trimestru


Vliv plísní v potravě v prvním trimestru těhotenství


Vliv podmínek při vyšetření na výsledek EEG


Vliv podvýživy v minulosti na plodnost a poruchu cyklu


Vliv porodu na vývoj miminka
