Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv nadýmání na váhu těla

Trávení Vera 3.11.2012

Dobrý den!Zeptám se zřejmě naprosto naivně, ale odpusťte mi: může mít nadýmání vliv na výkyvy váhy? Myslím skutečně silné nadýmání, které trvá třeba den, dva. A je vůbec běžné, že trvá nadýmání i takto dlouho? Např. po kombinaci čerstvé zeleniny a alkoholu? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Vážená paní Věro, nadýmání je nejčastěji způsobeno spolykáním vzduchu během jídla či...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nadýmání
Dobrý den, v létě jsem cestoval po Indii, kde jsem...
Nadýmání
Dobrý den, uz dlouho me trápí nafouklé břicho a nadýmání...
Nadýmání
Dobrý den, před několika měsíci jsem byla na vyšetření...
Nadýmání
Jaké jiné příznaky může mít nadýmání. Připadala jsem...
Nadýmání
Dobrý den....mám dlouhodobější problém s nafouknutym...
Plynatost, nadýmání
V poslední době trpím na silné nadýmání, co je vhodné...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na mozek


Vliv na otehotneni - poloha těla


Vliv na otěhotnění léku Diclofenac Duo PharmaSwiss 75 mg


Vliv na plodnost


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na zánět zubu


Vliv na zrak


Vliv narkózy na výsledek spermiogramu


Vliv nespavosti na EEG

Dobrý den mohu se zeptat co udělá EEG vyšetření pokud před ním nepůjdu spát...

Vliv nitrofurantoinu na ledviny a krev


Vliv nízkosacharidové diety na účinnost antikoncepce


Vliv ockovani na miminko?


Vliv očkování na dítě


Vliv Ofloxinu na účinnost HA


Vliv operace na otěhotnění


Vliv ozařování


Vliv penicilinového antibiotika na hormonální antikoncepci Logest
