Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv ozařování

Onkologie Jirina 8.12.2009

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Mojí mamince byla zjištěna rakovina prsu, vezli jsme ji na PET vyšetření, po kterém se nedoporučuje zdržovat se v blízkosti těhotných žen a malých dětí. Jenomže jsem ji musela odvézt alespoň na nádraží, aby se měla jak dostat domů, když nemohla jet s námi autem (cesta by trvala asi hodinu a paní doktorka jí řekla, že to nedoporučuje). Tak bych se Vás chtěla zeptat, co mohlo způsobit 20minut společné cesty autem s dvouletým synem a když já jsem v 9.týdnu těhotenství. Jestli hrozí nějaké poškození syna nebo plodu. Děkuji Vám za odpověď. Jiřina.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, Jiřino!
PAcient je po PET vyšetení sám na určitou dobu radioaktivním zářičem, ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Ozařování
Dobrý den, stav na přiloženém obrázku mám týden po...
RTG ozařování
Dobrý den mohla bych se zeptat jak moc k škodlivé a...
Ozařování nádoru prostaty
Dobrý den, otec je po operaci prostaty, kdy mu byla...
Spálená děloha po ozařování
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se dá obnovit...
Ozařování
Dobrý den, mám velký problém a přemýšlím, jak jej...
Ozařování
Dobrý den paní doktorko. Chtěla jsem se zeptat, zda...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv na zrak


Vliv nadýmání na váhu těla


Vliv narkózy na výsledek spermiogramu


Vliv nespavosti na EEG

Dobrý den mohu se zeptat co udělá EEG vyšetření pokud před ním nepůjdu spát...

Vliv nitrofurantoinu na ledviny a krev


Vliv nízkosacharidové diety na účinnost antikoncepce


Vliv ockovani na miminko?


Vliv očkování na dítě


Vliv Ofloxinu na účinnost HA


Vliv operace na otěhotnění


Vliv penicilinového antibiotika na hormonální antikoncepci Logest


Vliv pivní koupele na plod v 1.trimestru


Vliv plísní v potravě v prvním trimestru těhotenství


Vliv podmínek při vyšetření na výsledek EEG


Vliv podvýživy v minulosti na plodnost a poruchu cyklu


Vliv porodu na vývoj miminka


Vliv posilování na zdraví růst


Vliv potravin na léky


Vliv používání Jaru na zdraví člověka


Vliv prasklé cysty na otěhotnění
