Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv na zrak

Oči Honza 22.1.2013

Dobrý den,
Před časem se mi zhoršil zrak, nikoliv jeho ostrost, ale jeho plynulost (jako by zrak nezaznamenával tolik "snímků" jako dříve)...
Mám v plánu návštěvu svého očního lékaře, (případně neurologa)
Je možné se jedná o problém ve spojitosti s krční páteří či vysokým tlakem?

Odpovídá lékař:

MUDr. Vladimír Korda Ph.D., MBA

Specializace: Oftalmologie Pracoviště: OFTEX oční klinika

Dobrý den,
blokáda krční páteře může způsobovat Vámi popsaný problém, ale obecně ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Porucha zraku
Dobrý den, už delší dobu mě trápí stav mého zraku....
Porucha zraku
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jsou naměřené...
Zrak
Dobrý den, vidím svůj nos, pokud se dívám na jakoukoliv...
Bolest hlavy a poruchy zraku
Dobrý den. Už šest týdnů mě skoro pořád bolí hlava,...
Nízký tlak, pocity na omdlení, poruchy zraku
Dobrý den, zhruba 14 dní mám pocity slabosti a špatný...
Porucha zraku
Dobrý den, je mi 16 let, a bohužel jsme zkoušeli cca...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na mozek


Vliv na otehotneni - poloha těla


Vliv na otěhotnění léku Diclofenac Duo PharmaSwiss 75 mg


Vliv na plodnost


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na zánět zubu


Vliv nadýmání na váhu těla


Vliv narkózy na výsledek spermiogramu


Vliv nespavosti na EEG

Dobrý den mohu se zeptat co udělá EEG vyšetření pokud před ním nepůjdu spát...

Vliv nitrofurantoinu na ledviny a krev


Vliv nízkosacharidové diety na účinnost antikoncepce


Vliv ockovani na miminko?


Vliv očkování na dítě


Vliv Ofloxinu na účinnost HA


Vliv operace na otěhotnění


Vliv ozařování
