Antibiotika a účinek ha

Dobrý den, mám zánět močového měchýře a doktorka mi předepsala antibiotikum Nitrofurantoin-ratiopharm. Antibiotika budu brát ale zrovna v pauze, kdy mám menstruaci. Tak bych se ráda zeptala, jestli nehrozí otěhotnění, beru totiž HA Mercilon. Děkuji

Odpověď odborníka:

Účinek na antikoncepci je menší než se traduje a budete je užívat ještě v pauze gravidita by hrozit neměla. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: