Antibiotika+slunce

Dobrý den. Minulý týden jsem brala antibiotika Klacid, a ted jsem dostala Fromilid250. V lékárně nám řekli, že je to stejne jako ten Klacid a že je jen jiný název. V nějake diskuzi jsem se dočetla že se s těmito antib. muze na slunce. Je to opravdu tak? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Fromilid 250 je generický přípravek, Klacid je original, ucinna latka je stejna, ale přídatné složky můžou byt jiné. Nerozumím otázce, ptáte li se, jestli můžete jít na sluníčko, můžete, jestli se ptáte na opalování, nebo jinou činnost provázenou na sluníčku při užívání antibiotik, doporučím klidovy režim po dobu užívání.

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x