Antikoncepce

Dobrý den, Ještě jsem se chtěla zeptat,jestli je pravda,že antikoncepce zpomaluje růst nádorů a konkrétně jaká(název).Mám nádor na děloze 1 cm a před 3-4 měs.jsem jí vysadila.A co ještě kromě antikoncepce zpomaluje růst nádorů?Děkuji mnohokrát.Daniela

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce (konkrétně estrogeny v ní obsažené) mohou zpomalovat růsty nádorů dělohy. Na druhou stranu ale mohou být rizikovým faktorem nádorů prsu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: