Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o radu. Od 16 let jsem užívala HA Minervu, ale moje gynekoložka mi ji už bohužel nemůže předepsat, jelikož se prý stahuje z prodeje. Napsala mi tedy jinou HA a to Foxinette. Když jsem brala Minervu mohla jsem si braní pilulek a oddalování menstruace sama řídit, ale u Foxinette je v balení napsáno, že ačkoli má vliv na zlepšení akné, mohu brát pouze 2 platíčka. Bojím se, že mi cyklus tato HA neudrží a přes léto bych byla opravdu nešťastná. Mohu Vás poprosit o doporučení nějaké jiné vhodné HA, které má vliv na zlepšení akné a zárověň cyklus udrží? děkuji Vám mockrát. Pavla

Odpověď odborníka:

Vhodnou alternativou by pro vás mohla být Vreya. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x