Antikoncepce a kojení

Dobrý den, mám 4 měsíční holčičku a moje gynekoložka mi předepsala antikoncepci cerazette. Na internetu jsem ale četla dost negativních názorů. Že buď ženy dost špinily, nebo že miminku tak nechutnalo mléko a dokonce že měli méně mléka než předtím. Teď mám trochu obavy začít tuto HA užívat. Dříve jsem užívala HA Harmonett. A moc mi neseděla. Moje menstruace byla bez HA dost nepravidelná. Teď mám strach hlavně kvůli malé. A taky abych nešpinila třeba měsíc v kuse. To by mi pak byla na nic. Jaký je váš názor na kojení spolu s antikoncepcí. A jaké máte zkušenosti s užíváním u svých pacientek? Děkuji za odpověď. S pozdravem. Lenka

Odpověď odborníka:

Je pravda,že u čistě gestagení antikoncepce je špinění častější,ale pokud kojíte jiná forma není možná,na vašem místě bych ji zkusil, je řada žen,které jsou s ní spokojeny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: