Antikoncepce a špatně od žaludku

Dobrý den, jeden večer jsem byla na oslavě, nepila jsem nějak moc, ale když jsem se vrátila domu, tak jsem si zapila antikoncepci a začlo mi být špatně od žaludku( bolest žaludku a pocit na zvracení), ale byl to jen pocit, nezvracela jsem. Může se v takovém případě pilulka špatně vstřebat? Děkuji moc, Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není ovlivněno vstřebávání pilulky.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Artróza versus artritida
Články: Artróza versus artritida
Pacienti s bolestmi kloubů...
Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy
Články: Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy
Anxiolytika a antidepresiva...
Elektroencefalografie
Články: Elektroencefalografie
EEG je vyšetřovací metoda...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Sedm tipů, aby klouby v zimě nebolely
Články: Sedm tipů, aby klouby v zimě nebolely
Lidé s nemocnými klouby...
Alergie zhoršuje stres i infekce
Články: Alergie zhoršuje stres i infekce
Alergie je onemocnění...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x