Antikoncepce a stolice

Dobrý den paní doktorko, chci se zeptat, zda může antikoncepční účinek snížit normální stolice nebo stolice s obtíží (zácpa), která nastane cca po 45minutách po požití aktivní tablety HA Minisiston? Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete být v klidu, nemůže:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: