Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci Minerva...začala jsem ji brát 5 den menstruace. Nyní mám využitých 16 tabletek, ovšem došlo k nechráněnému pohlavnímu styku. Jde o první platíčko antikoncepce, je zde možnost otěhotnění i když jsem brala léky poctivně ? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud tabletky užíváte poctivě, jste již před otěhotněním chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pacienti s Bechtěrevovou chorobou, pozor na to, co jíte!
Články: Pacienti s Bechtěrevovou chorobou, pozor na to, co jíte!
Ankylozující spondylitida...
Evergreen v léčbě křečových žil
Články: Evergreen v léčbě křečových žil
Zdá se vám pracné navlékaní...
Pankreatitida
Články: Pankreatitida
Pankreatitida je zánět...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Homeopatika si dokážou poradit i s akutní rýmou
Články: Homeopatika si dokážou poradit i s akutní rýmou
Chladné měsíce roku jsou...
Infarkt myokardu
Články: Infarkt myokardu
Infarkt myokardu je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: