Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, když poslouchám těhotné ženy, tak většina otěhotněla i přes užívání HA. 3 roky jsem brala HA Chloe a vše bylo v pořádku. Teď mám novou HA (Bonadea) a bojím se, ať přes nechraněnný pohlavni styk s přítelem neotěhotním. Je to možné nebo mám změnit HA? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Bonadea je velmi spolehlivá,při správném užívání bych se gravidity neobával. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: